Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crvena zvezda

Prosinečki leti iz kluba jer je podržao štrajk igrača!?

'prosinecki2_nnn_Spo_170512'
''
20.05.2012.
u 13:06

Igrači su se u petak odlučili na jednodnevni štrajk upozorenja zbog neisplate plaća, a s njima se solidarizirao i Prosinečki.

Robert Prosinečki osvojio je prošli tjedan prvi trenerski trofej u karijeru, pobijedivši u finalu srbijanskog Kupa Borac iz Čačka (2:0), no idila nije dugo trajala na Marakani. Igrači su se u petak odlučili na jednodnevni štrajk upozorenja zbog neisplate plaća, a s njima se solidarizirao i Prosinečki. To je, tvrdi Sportski žurnal, razljutilo predsjednika kluba Vladana Lukića da je u naletu bijesa ispalio:

\"Razmišljam o tome da na kraju sezone dam otkaz Prosinečkom!\"

Lukić zamjera Žutom što štrajk nogometaša Zvezde nije osudio, štoviše, okupio je igrače u petak u svlačionici i rekao im:

\"Nemojte misliti da stručni stožer dobiva novce, a vi ne\".

No, da u priči o smjeni Prosinečkog ima i vatre, a ne samo dima, potvrđuje činjenica da je Lukić već, prema navodima srbijanskih medija, pronašao i nasljednika Žutom na klupi crveno-bijelih. A to je Aleksandar Janković, izbornik mlade reprezentacije Srbije i bivši trener Zvezde koji je na Marakani bio od studenog 2007. do lipnja 2008. godine.

Komentara 13

Avatar Glina74
Glina74
13:42 20.05.2012.

evo prilike da s e smijeni Štimac sa izbornikova mijesta nečemo dobiti lakše Prosinečkog bez otštete i za manje novaca nego L----va Štimca koji če upropastiti hrvatski nogomet jer sve što on počima propada ne samo njegove imanje jer je je na imenu od čače i brata tako da L----v samo donosi novce i opropaščuje Hrvatski nogomet .

BZ
Branko Zajec
13:52 20.05.2012.

Prije će predsjednik Lukić odletjeti,nego Prosinečki dobiti otkaz. On iza sebe ima navijače,prvi trofej pa bi Lukić mogao biti gubitnik.

DU
Deleted user
11:21 21.05.2012.

psi laju a karavane prolaze.-)Robi ti si legenda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije