Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera preljub

Pjevačica je pogođena medijskim linčem i donijela je radikalnu odluku

Jelena Karleuša
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/7
28.01.2019.
u 13:34

Jelena Karleuša odlučila je prekinuti komunikaciju s medijima.

Pjevačica Jelena Karleuša pod velikim je stresom otkako je javnost doznala za njenu aferu s nogometašem Ognjenom Vranješom.

Vratila se svojim poslovnim obvezama, ali zbog napisa koji se svakodnevno pojavljuju u medijima u Srbiji, odlučila je prekinuti komunikaciju s medijima i tu poruku objavila je na svom Instagram storyju. 

– Sve navodne izjave u medijima od Jelene Karleuše, Duška Tošića ili članova njihove porodice apsolutna su izmišljotina. Svi navodi u medijima, a tiču se para Karleuša – Tošić dio su novinarskog nagađanja. Jelena je duboko pogođena i povrijeđena surovim medijskim linčem, kršenjem njenih ljudskih prava, prava na istinu i fair-play borbu. Zbog toga, do daljnjeg, neće komunicirati s medijima. Hvala na razumijevanju – piše u objavi. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

Pjevačica sutra nastupa s ostalim glazbenim zvijezdama iz regije na dodjeli glazbenih nagrada "Music Award Ceremony".

Komentara 19

BR
Brandfackel2
14:09 28.01.2019.

Nekad hrvatski dnevni list pretvorili ste u pašalučki brisoguz.

VK
VKSS
15:15 28.01.2019.

Bilo bi dobro da imas filter gdje mozes iskljuciti sve sto se tice neke price,osobe,dogadaja i tako da upisem jelena karleusa sve sto ima na netu o njoj cak i pjesme da nestane,kao da nikad nije ni postojala,onda bi upisao i mamu i kcer dvornik,maju suput,lidiju bacic,onog matoraca sto psuje na n1,hdzove komentatore na vecernjem,jugoslavene...

Avatar YUKA1962
YUKA1962
14:25 28.01.2019.

Blago onome tko je zaobiđe!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije