Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTO

Propast brazilske ikone: Nakon bankrota okružen je kriminalcima. Za rođendan napravio novi skandal

18.02.2023.
u 10:33

Oduzeta mu je i luksuzna vila u Rio de Janeiru, pa već neko vrijeme živi sa majkom u najopasnijem dijelu Brazila. Užasan način života popularnom Imperatoru je potpuno uništio karijeru.

Bivši brazilski nogometaš Adriano Leite Ribeiro u petak je proslavio 41. rođendan. Odlučio je to učiniti u svom stilu i tako napravio novi skandal. Nekadašnji član milanskog Intera i Parme, po tko zna koji put punit će stupce žutog tiska. Nekome će biti simpatičan, a mnogi će ga sigurno osuđivati. 

Nogometna ikona Adriano naljutio je svoju još uvijek službenu suprugu nakon što je objavio fotografije s atraktivnom crvenokosom djevojkom na jahti. Kad je Adrianova supruga Micaela Mesquita vidjela što se događa, oglasila se na društvenim mrežama i rekla bivšem napadaču da joj pošalje papire za razvod. Legendarni brazilski as je uživao prelijepom crvenokosom Raquel Bastos na jahti na kojoj je u petak slavio svoj rođendan.

Foto: Adriano / Instagram

Adriano je napunio 41 godinu, no čini se da je zabava počela rano za umirovljenog nogometaša koji je na ludoj zabavi potrošio 3000 eura po boci šampanjca. Micaela je bijesno reagirala na društvenim mrežama i uputila oštru poruku Adrianu s kojim je već neko vrijeme u braku, barem na papiru.

Na svom Instagram storyju napisala je: 'Oh, kako lijepo! Želim ti svu sreću svijeta. Adriano, pošalji mi papire za razvod'.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije