Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI S ALKOHOLOM I DEPRESIJOM

VIDEO Pojavila se snimka: Bio je na vrhu svijeta, a pogledajte kako danas živi

Adriano
Printscreen Twitter
17.03.2022.
u 12:41

Adriano je često u favelama Rio de Janeira, roštilja s prijateljima i to je život kakvog se ne može odreći. Sada se na internetu pojavila snimka koja pokazuje kako slavni Brazilac živi - gol do pasa, u ne baš najboljoj formi i s bocom u ruci...

Brazilac Adriano (40) prije 15-ak godina bio je jedan od najboljih nogometaša svijeta. Oduševljavao je u Parmi, Interu i reprezentaciji Brazila, no vrlo brzo uslijedio je njegov pad.

Adriano, za kojeg neki tvrde da je mogao postati najbolji napadač u povijesti, imao je problema s depresijom unatoč svemu što je postigao. Danas se, nažalost, više ne priča o njegovoj ubojitoj ljevici i nevjerojatnoj fizičkoj snazi nego se mediji uglavnom bave njegovim privatnim životom.

>> Pogledajte snimku Adriana

– Smrt mojeg oca ostavila je golemu prazninu. Nakon njegove smrti sve se pogoršalo i osjećao sam se vrlo usamljeno. Osjećao bih se sretno samo kad bih pio. Radio sam to svaku večer. Pio bih sve do čega sam mogao doći: vino, viski, votku, pivo... Mnogo piva. Nisam prestajao piti i na kraju sam morao napustiti Inter – rekao je jednom Adriano.

Adriano se družio s narkobosovima, pozirao s kalašnjikovom, a bio je uhićen pa pušten zbog navodnog dilanja droge. Iako se pisalo da je ostao bez novca, teško je očekivati da je uspio spiskati baš cijelo bogatstvo koje je stekao igrajući nogomet.

Adriano se nakon burne igračke karijere vratio svojim korijenima. Često je u favelama Rio de Janeira, roštilja s prijateljima i to je život kakvog se ne može odreći. Sada se na internetu pojavila snimka koja pokazuje kako slavni Brazilac živi - gol do pasa, u ne baš najboljoj formi i s bocom u ruci...

Adriano  je karijeru započeo u Flamengu, a sa 19 godine je preselio u Inter za 14 milijuna eura. Nerazzuri su ga posudili Fiorentini, a 2002. je preselio u Parmu gdje se zadržao dvije godine. Inter ga je vratio u siječnju 2004. za 24 milijuna eura. U dresu milanskog kluba igrao je najbolji nogomet. U prve dvije sezone zabio je 47 golova i dobio nadimak L`Imperatore (imperator). Međutim, sve je više 'briljirao' i izvan terena zbog čega je ostao bez mjesta u brazilskoj reprezentaciji i klubu. Uslijedila je posudba u Sao Paulo, te kratke 'avanture' u Flamengu, Romi i Corinthiansu.  Za reprezentaciju Brazila postigao je 29 golova u 50 nastupa osvojivši Copa America 2004. godine.

Brojni stručnjaci smatraju ga najvećom nogometnom enigmom 21. stoljeća. Bio je vrhunski napadač, nevjerojatno talentiran i opasan pred golom. Trebao je biti Ronaldov nasljednik. Međutim, očajne radne navike i brojni skandali uništili su mu karijeru.

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
22:16 19.03.2022.

Koga to u HR zanima? I ovako je loše prepisana vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije