Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE BIRA

Prolaznici u šoku: Evo što je Đoković napravio usred Beograda

Đoković
Foto: Instagram
03.05.2018.
u 16:27

Beograđani su bili zabezeknuti time što vide Đokovića kako marljivo vesla.

Bivši najbolji tenisač svijeta Novak Đoković (30) daleko je od svojih najboljih dana. Trenutno je tek 12. na ATP ljestvici, no vjeruje da opet može zasjesti na tron.

Đoković je trenutno u rodnom Beogradu gdje naporno radi i pri tom ne bira mjesto za trening. Tijekom jutra vozio je bicikl i svladao jednu veliku uzbrdicu, dok su ga prolaznici u čudu promatrali.

Nakon toga se preselio na Adu Ciganliju gdje je sjeo u kajak i veslao. Ne treba napominjati da su Beograđani bili zabezeknuti time što vide jednog od najboljih tenisača svijeta kako marljivo vesla.

Komentara 27

Avatar Zeljosav
Zeljosav
18:36 03.05.2018.

Ajmo Djole pumpaj komplekse!

Avatar anita_horvath
anita_horvath
00:55 04.05.2018.

Sada neću moći da zaspem danima, haos i ludilo u regionu!! Vidi se da ste završili Kurir/Telegraf žurnalističku akademiju.

SO
SoloHan
16:53 03.05.2018.

Usro se na terazijama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije