Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

Procurili detalji: Luka Modrić ostaje bez milijun eura

Luka Modrić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/5
11.01.2021.
u 12:16

Španjolski mediji navode da je hrvatski kapetan Luka Modrić pristao na manju plaću i da će kraljevski klub s njim produžiti ugovor na godinu dana. Navodi se i da će Luka imati deset posto manji ugovor.

Real Madrid najavio je smanjenja ugovora svojim zvijezdama jer su klubu zbog pandemije koronavirusa pali prihodi.

Bunu u svlačionici predvodi kapetan Sergio Ramos koji ne želi pristati na manju gažu, a igrači Reala tvrde da klub ima novca jer se na ljeto opet spremaju ogromni transferi.

No, španjolski mediji navode da je hrvatski kapetan Luka Modrić pristao na manju plaću i da će kraljevski klub s njim produžiti ugovor na godinu dana. Navodi se i da će Luka imati deset posto manji ugovor.

Konkretno, to znači da će Modrić imati milijun eura manje godišnje budući da sada, prema ranijim pisanjima medija, zarađuje deset milijuna eura.

Na manju plaću navodno je pristao i Lucas Vazquez, no Real očekuju pregovori s ostalim zvijezdama koje predvodi Ramos.

Ključne riječi

Komentara 8

LJ
Ljudeman
12:55 11.01.2021.

Nema on milijun manje nego devet više

OK
okvals54
15:20 11.01.2021.

Koji naslov,ja pomislio Smak Svijeta dosao.Reciklaza,naslov od prije 20 dana.Zmesalo vam se?

JG
jozagulikoza.guli
14:44 11.01.2021.

To ste pisali i prije 10 dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije