Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDNO LJUTIT

Procurile Messijeve riječi nakon otkazivanja utakmice Brazila i Argentine

07.09.2021.
u 14:00

Brazilske nadležne službe zaključile su da su neki igrači Argentine prevarili službenike u vezi s COVID-19 i da nisu smjeli ući u Brazil.

Dogodilo se nešto doista nevjerojatno, i to ne samo u sportskoj ili nogometnoj sferi. Dakle, bilo je priče o tome tko od igrača Brazila i Argentine uopće smije doći na njihov sraz u Brazilu. Neki su igrači zabranu dolaska zbog COVID-19 iskoristili i odmah otišli na odmor u Hrvatsku, neki su najavili da će na naš Jadran nakon te utakmice, prije negoli se vrate u Englesku. No onda se u nedjelju dogodio opći show, nešto nevjerojatno.

Utakmica je normalno počela, Neymar s jedne i Messi s druge strane, pokoja grubost u samo četiri-pet minuta, velika napetost i nervoza. A onda, sa središta travnjaka sve se preselilo na njegov rub. Pojavili su se neki likovi koji nisu imali akreditacije oko vrata, došlo je do svađe, rasprave, a nikome nije bilo jasno zbog čega. Kad ono – zbog korone.

Utakmica je prekinuta, brazilske nadležne službe zaključile su da su neki igrači Argentine prevarili službenike u vezi s COVID-19 i da nisu smjeli ući u Brazil. Ti igrači morali su se udaljiti s terena, a nakon raznih rasprava, u svlačionicu su otišli svi igrači Argentine, pa onda i suci utakmice. Reprezentativci Brazila uz smijeh su se igrali loptom uz rub igrališta, a s druge strane Messi je već skinuo opremu, a njegovi suigrači već su bili u japankama.

Na kraju je utakmica i definitivno otkazana, a tek će se vidjeti kako će se sve rasplesti. Nevjerojatna je to lakrdija, igrači (Martinez, Buendia, Romero i Lo Celso) koji po propisima nisu smjeli ući u Brazil bez karantene prošli su granicu, proveli tri dana u zemlji, a onda su zaustavljeni na travnjaku nakon nekoliko minuta trajanja susreta?

– Tri dana smo u Brazilu. Što ste čekali do sada? – pitao je navodno Messi.

Brazilac Richarlison našalio se s nogometašima Argentine i prenio napis u kojem stoji da je brazilska zdravstvena agencija Anvisa pobijedila Argentinu s 1:0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije