Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donosimo transkript
Povratak na članak

Procurila snimka tajnog sastanka BBB-a i igrača: Ljudima su držali pištolje na glavama!

-  Ja sam isto potpisao ugovor s njim kao i Eduardo, ali onda on nije bio takav kakav je sad. Raskinuo sam kad sam išao u Kijev na način da nije poštivao dogovor oko transfera, gdje je sebi uzeo 80 posto, a trebao je 50 posto - kazao je svojedobno Leko

Komentari 42

Avatar GeniKameni
GeniKameni
19:54 31.03.2020.

"Onaj tko misli da mi nismo u stanju izbaciti Dinamo iz Europe se gadno vara"! Navijaci Dinama?! Dinamovi "navijaci" pokusavali izbaciti Dinamo iz Europe, a Hajdukovi reprezentaciju... iz svih mogucih natjecanja. Moze li jadnije? A negdje na otprilike istoj razini sa "navijacima" su i novinarcici, i mediji opcenito.

VL
MK
mkinkognito
19:42 31.03.2020.

Svi igrači igraju za svoju cijenu za transfer, njih ne zanima klub to BBB može sanjati. Igrači su Mamićev biznis i to jeftino nabavi i skupo prodaj. On stvara zvijezde svojim izborom, a zvijezge znaju da nisu zvjezde bez Mamića. Kod BBB imaju tri frakcijje, jedni su istinski navijači i oni su na utakmicama uvjek ne zanima ih Mamić, zanima ih klub. Deugi su huligani koji imaju recimo klub prebijenih, što više pendrka zarade preko leđa to su popularniji. Treći su interesna grupa i najglasniji protivnica Mamića, uvijek rade za one koji više plate, to je relativno mali broj tzv vođa ali za sobom su povukli dobar dio nezadovoljnika, koji su nezadovolni stanjem u državi, školi, društvu uopće. Imao sam priliku vidjeti kako se organiziraju grupe koje će na kolodvoru povuć policiju za sobom kad dođe vlak sa slavoncima. U vlaku su bili pojedinci koji su donjeli pivo i žestu koja je podgrijavala ekipu za odvlačenje policije, pred zagrebom su bili svi toaleti zauzeti a trava je zasmrdila cijeli vagon, ekipa se napušavala i ne samo ekipa nego većina tzv organiziranih. Uopće nisu išli na tekmu nego pijani i napušeni su se raširili u sačekuše po gradu lijepili plakate protiv Mamića za vrijeme utakmice a poslije utakmice čekali protivničke navijače. Usput su palili smeće razbijali pokoji auto i izlog. E zbog takvih BBB Dinamo nikad neće biti poštovan klub.

VL
Avatar feudalac
feudalac
19:36 31.03.2020.

...predlažem da BBB vladaju sjevernom a Torcida južnom Hrvatskom, da novac dobiju direktno iz HNB-a bez kamata i bez povrata, da im policija i vojska ustupe svoje naoružanje i vozila a Ustav se od sutra zove Kodeks. Predsjednika države birara NO Naš Hajduk a predsjednika Vlade BBB "Dinamo to smo mi" (pa ybt. niste ni toliko maštoviti da se nazovete Naš Dinamo). Ne istomišljenike po potrebi prozvati putem grafita i plakata.

VL
DU
Deleted user
23:50 31.03.2020.

smečernjak je smeće koje briše komentare. Pljuc...

VL
DU
Deleted user
23:27 31.03.2020.

u ovoj državi smiješ sve kritizirati samo novinara ne. Na ovim stranicama ima toliko mržnje i gluposti u komentarima ali to se nikad ne briše. ali daj ti komentiraj novinara večernjeg. odakle vama pravo da se borite za slobodu tiskaka i medija a vi sami ovdje nemate nikakve slobode i brišete sve vaše kritičare. obični ste manipulatori, prodavači magle, sluge raznoraznim interesima . do istine i logike vam je kao do lanjskog snjega., a osnovni cilj vam je zaglupljivanje i propaganda pod parolom čim više glupana to je veća tiraža. hvala i zbogom jadnici

VL
MA
magnum2013
23:44 31.03.2020.

Taman kad sam pomislio da su se prestali brisati komentari, opet po starom. Ostaje mi da sumnjam u riječi moje bake Ljube: Bog vidi sve i kažnjava! Šteta.

VL
DU
Deleted user
23:13 31.03.2020.

Ma ti sroljo koji mi brišeš komentare si običan majmun. Nije čudno da kurve imaju veći ugled u društvu od vas novinara. Volio bi debilu retardirani da mi objasniš zbog čega si mi obrisao komentare. Koji ste vi kurac uu ovoj državi da se vas ne smije komentirati. Kojom rečenicom sam prekršio bilo koje pravilo komentiranja. Da sam pljuvao srbima i balijama mater onda me nebi brisali sigurno. Ipak su vama draži debili koji ovdje laprdaju o svjetskim teorijama zavjere. A sad me obriši sroljo

VL
Avatar crazy_bat
crazy_bat
02:01 01.04.2020.

Dakle, polupismeni luzeri uz BBB podgovaraju igrače da se suprotstave liku koji ih je, ajmo pošteno, stvorio, i to da gube utakmice, ne bi li bio po volji luzera, koji žele postati bitni, iako su nebitni?! I s kim razgovaraju? S dva najveća panja.

VL
SL
slavica43
08:36 01.04.2020.

Ovakav clanak i ovakav medijski linc postoji samo na Balkanu. Gdje to u EU ili svijetu publika i navijaci se upliču u upravljanjem klubom i ostalim. Zatucani Balkanci

VL
VO
VolimNeVolim
23:36 31.03.2020.

Mafija u dresu navijača !!! Ne čudi me što je Mamič pobjegao !

VL
ID
idemo_doma
06:30 01.04.2020.

naravno da je samo novinar DALMATINSKOG portala vidio tu snimku i sve je uspio zapamtiti. navijačima hajduka je Dinamo trn u oku jer njihov klubić nemože pobjediti trećeligaški klub a kamoli osvojiti prvenstvo.da Dinamo nije osigurao još koje mjesto na evropskoj nogometnoj sceni ,hajduk bi vidio evropu samo na televiziji.vidi se šta se dogodi klubu kada ga torsida vodi

VL
Avatar comandante
comandante
06:11 01.04.2020.

"i kažeš Leko 80%... zanimljivo, dali bi to ponovio na prikladnijem mjestu?"

VL
NA
najljepšiji
00:51 01.04.2020.

Navijačke skupine su bazen za regrutiranje kriminalaca, a Mamić je ipak krupnija riba. Bez jednih i drugih možemo i bilo bi nam bolje.

VL
Avatar crazy_bat
crazy_bat
02:01 01.04.2020.

Dakle, polupismeni luzeri uz BBB podgovaraju igrače da se suprotstave liku koji ih je, ajmo pošteno, stvorio, i to da gube utakmice, ne bi li bio po volji luzera, koji žele postati bitni, iako su nebitni?! I s kim razgovaraju? S dva najveća panja.

VL
PE
peronja
13:59 02.04.2020.

"Dalmatinski portal"...

VL
MA
Malisamja
12:37 01.04.2020.

Vidim puno pametnih komentara , Dinamo možete usporediti sa Hrvatskom I što kriminalci = političari rade sa Hrvatskom = ostavštinom Pliva ,Ina , Banke I tako dalje , sve je to jedno te isto a I mi Hrvati smo isti razjedinjeni , da je podrške međusobno nebi oni ništa mogli , a što se tiče Boysa svaki rat ma kakav god on bio 2 svijetski ili domovinski 90tih ili protiv Mamiča če promijeniti Čovijeka jer to je tako,, ali oni se bar bore za nešto što Vole I to je vrijedno , da svi to radimo plača čistačice u Hrvatskoj bi bila 2000 eura ili bi nas sve ucmekali , nema između nema Ali ovo ono , to ti je tako , ako niste imali ništa protiv prodaje Plive Ine Imunološkog onda ja ni ne očekujem da čete podržati Huligane koji žele vratiti svoj Klub nazad , ali isto tako ni Torcida ni Boysi nisu radili sranja jer je netko prodavao njihovu imovinu = Hrvatske Kompanije , Vode ,Šume itd nego tek kad su uzeli njihovo , e tu je problem , sve je to naše , Hajduk je moj Dinamo je moj ,kamen u Dubrovniku je moj , polja u Slavoniji su moja = Hrvatska je moja Domovina, nema do ovog mi je stalo više do ovog manje stalo, jer kad počneš dijeliti stvari po gradovima opčinama regijama dobiješ Hrvatsku kakvu imaš pa se pitaš zašto sam se uopče rodio .

VL
Avatar markoii123
markoii123
02:58 01.04.2020.

Kad će više ovaj krimnalac završit u zatvoru?

VL
Đ1
Đubar_1
00:05 01.04.2020.

Očito sam u pravu kad kažem da profi nogomet treba ukinuti na 50 do 100 godina.

VL
IL
ilijan1a
22:15 31.03.2020.

Istina je da su BBB htjeli Mamića reketariti o n im nije dopustio i okrenuli su se protiv Mamića i protiv Mamića igrača i Dinama...

VL
JU
Jugonostalgičar
21:47 31.03.2020.

Velika šteta što ovi dopingirani roboti u službi predatorskog kapitalizma više ne igraju! Uopće nam ne nedostaju sa svojim dosadnim guranjem lopte. Tko misli suprotno nek ide kod ovih preplaćenih mamlaza na liječenje.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.