Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZVANA ZAMJENA

Problemi za Hrvatsku uoči Srbije! Još jedan reprezentativac pozitivan na koronu

Szeged: EHF Europsko prvenstvo, Hrvatska - Francuska
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
14.01.2022.
u 17:13

U reprezentaciju su već pozvani Željko Musa i Valentino Ravnić, obojica iz PPD Zagreba.

Novi problemi s koronavirusom u hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji uoči sutrašnje utakmice sa Srbijom. Na brzom testu je pozitivan još jedan naš igrač.

Na današnjem treningu nisu bili Leon Šušnja i Lovro Mihić i jedan od njih je pozitivan, no još se ne zna tko. U reprezentaciju su već pozvani Željko Musa i Valentino Ravnić, obojica iz PPD Zagreba.

Hrvatska sutra u 20:30 u Szegedu igra susret sa Srbijom nakon što smo u prvom kolu izgubili od Francuske. Poraz bi za kauboje značio ispadanje već u prvom krugu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

>> Pogledajte i video

Komentara 7

AS
Assay
17:32 14.01.2022.

Trebalo je bojkotirat to natjecanje,ovo veze nema s sportom.

DU
Deleted user
19:26 14.01.2022.

Ovo prvenstvo je pišurija. Manipulacija.

IV
Ivanopivamo
18:41 14.01.2022.

Znakovit ajme pa sta ima veze ko kako kaze hrvatska ima dosta razliciti naglaska sto vam sve smeta neka prica svako kako zna i kako je naucio i dobro je ne mora se svaki puta sve popravljati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije