Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE ODGOVOR

Problemi za Đokovića! Neće moći u njihovu državu jer - ne puštaju Srbe!?

28.05.2020.
u 13:19

U Banjoj Luci neće biti problema, pokrenuta je inicijativa da se Đokoviću, kao "zaslužnom Srbinu", simbolično predaju ključevi grada

U sklopu planiranoga teniskoga Adria Toura jedan od turnira trebao bi se, nakon Beograda i Zadra, održati u Crnoj Gori. Grad domaćin još nije određen, ali utanačen je termin - 27. i 28. lipnja. No, Crna Gora još ne dopušta građanima Srbije, iz epidemioloških razloga, ulazak u tu zemlju, pa se u Beogradu pitaju hoće li Novaku Đokoviću, sudioniku i organizatoru turnira (bez obzira na to što po ocu vuče podrijetlo iz te zemlje), uopće biti dopušten ulazak u Crnu Goru.

Crnogorski portal Borba (prosrpski orijentiran) poslao je takvo pitanje MUP-u Crne Gore, ali odgovor nije dobio.

- Pitali smo hoće li Novaku Đokoviću biti dopušten ulazak u našu zemlju, ali odgovore nismo dobili. Preostaje nam da čekamo - poručili su iz Borbe.

Pitanje je sad hoće li vlast u Crnoj Gori tretirati Đokovića kao građanina Srbije (i rješavati njegov slučaj po službenoj proceduri) ili kao prvog tenisača svijeta (koji baš ne bi morao pisati molbu).

U međuvremenu se javio crnogorski veleposlanik u Beogradu Tarzan Milošević i pokušao umiriti duhove:

- Nemam nikakvih informacija da se Đokoviću neće dopustiti da dođe u Crnu Goru. S njegovim stricem Goranom upravo sam razgovarao o pripremi turnira - izjavio je Milošević.

I dok se s Crnom Gorom malo zakompliciralo, Banja Luka, posljednji turnir iz serije (3. i 4. srpnja), ne bi trebala biti upitna, barem kad se uzme u obzir odnos prema Đokoviću. Iz Banja Luke je, naime, potekla inicijativa da se Đokoviću, kao "zaslužnom Srbinu", simbolično predaju ključevi grada.

>>> Pogledajte poruku Luke Modrića

Komentara 9

AN
antiekstremist
14:02 28.05.2020.

Kako to ? Pa zar Nole nije Crnogorac ??

ZV
Zvonko Velikokitić
13:47 28.05.2020.

ovi su isto jako pametni što su dijete nazvali Tarzan

Avatar zong
zong
14:52 28.05.2020.

Uff vijesti, baš vam je interesantno... Kada ste već na tom nivou napišite nešto i o mom susjedu Đuri, ima zatvor, nemre na wc već treći tjedan... Jadan je skoro kao i vaše novine.😢

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije