Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stevo Šlat

Priznanje treneru koji se ne boji lopate

'karlovac ogulin, stevo slat profesor tjelesnog, sportas rekreativac dobitnik je nagrade za zivotno djelo sportske zajednice grada ogulina, slat jos uvijek radi u skoli gdje mladim generacijama predaj
'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
14.01.2010.
u 08:35

Stevo Šlat je s četvoricom kolega iz KK Poštar obnovio ogulinsku kuglanu, a ušteđenim novcem kupili su računalo bolesnom đaku.

Stevo Šlat, 63-godišnji rođeni Karlovčanin, dobitnik je Nagrade za životno djelo u ovogodišnjem izboru najboljih u sportu grada Ogulina. Nakon što je diplomirao na Pedagoškoj akademiji u Zagrebu prije 37 godina, došao je u Ogulin i zaposlio se kao nastavnik tjelesnog u osnovnoj školi, sada Prvoj osnovnoj školi Ogulin. Kao nogometaš, a potom kuglač, imao je niz zapaženih nastupa, a odgojio je i mnoge generacije mladih ogulinskih sportaša. Zapamćen je kao neumorni radnik koji je sam znao zasukati rukave i prihvatili se najtežih radova kako bi se preuredila kuglana.

– Mislio sam da će se svi kuglači uključiti u posao procijenjen na 90.000 kuna. Mnogi nisu pa sam s četvoricom iz mog kluba Poštar rušenjem pripremio prostor za adaptaciju. Dijelom tako ušteđenog novca kupili smo računalo Tomislavu Kurelcu, učeniku iz moje škole – rekao je Stevo Šlat.

Nakon dolaska u Ogulin bio je igrač, potom trener u NK Jedinstvo. Jedan je i od osnivača kuglačkog kluba Prosvjetni radnik, a imao je zapažene nastupe i u drugim klubovima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije