Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo - Arsenal

Prisjetite se veličanstvene atmosfere iz 2006: 'Sve bismo dali za takve navijače'

Dinamo
Foto: Screenshot
1/3
16.09.2015.
u 16:59

Od igrača koji su tada nastupali, u Dinamu više nema niti jednog, samo se Zoran Mamić s terena preselio na klupu

Večeras u 20.45 na Maksimiru počinje nogometni spektakl. U prvom kolu Lige prvaka Dinamo dočekuje Arsenal, jednu od najvećih svjetskih momčadi.

U gradu ne vlada prevelika euforija, ne traži se ulaznica više, ali tribine će zasigurno biti dobro ispunjene. Klub je jučer izvijestio da je prodano 14 tisuća ulaznica, a nadaju se da će ih dosta prodati i neposredno prije utakmice.

A ova dva protivnika već su se sastala u kvalifikacijama za LP 2006. godine, a Englezi su bili preveliki zalogaj. Već su na Maksimiru slavili sa 3:0, ali atmosfera se dugo prepričavala. Stadion je bio ispunjen do kraja, ulazi zatvoreni sat vremena prije početka, a navijanje fenomenalno.

– Mi imamo novac i možemo kupiti sjajne igrače, ali dali bismo sve za ovakve navijače – izjavili su tada čelnici Arsenala.

Od igrača koji su tada nastupali, u Dinamu više nema niti jednog, samo je Zoran Mamić s terena preselio na klupu. S druge strane, Tomaš Rosicky i Mathieu Flamini, koju su i tada nastupali u Maksimiru, i dalje su u Arsenalu, baš kao i Theo Walcott koji je igrao u uzvratu u Londonu.

U videu se prisjetite sjajne atmosfere iz 2006. godine, a svi se nadamo da će takva biti i večeras...

Sastavi s Maksimira iz 2006.

DINAMO: Turina – Ćorluka, Nowotny, M.Cvitanović, Čale (90+1. Carlos) – Buljat (90+1. Vukojević), Mamić, Modrić, Etto, Vugrinec (27. Agić) – Eduardo

Trener: Josip Kuže

ARSENAL: Almunia – Eboue, Djourou, Toure, Hoyte – Fabregas, G.Silva, Hleb, Rošicky (82. Flamini) – Van Persie, Adebayor (82. Aliadiere)

Trener: Arsene Wenger

>>Henry izazvao metež u središtu Zagreba: Gledajte prijenos juniora Dinama i Arsenala

>>'Dinamo nije konkurentan u 
Ligi prvaka, ali danas ima šansu!'

 

Komentara 6

VO
vodokotlic
18:16 16.09.2015.

mafijas je bio i 2006. pa je stadion bio pun. Nije samo do mamica

BU
buljanzeljko453
18:56 16.09.2015.

Eto vi ste napunuli blagajnu dinama. .placajuci kazne godinama sirom europe dinamo je mogao zadrzati eduarda do penzije. .radi se o milionskim stetama sta je klub platio za te huligane. ..pa to i mala djeca znaju. ..

PR
propalismoFranjoskroz
18:08 16.09.2015.

Kad se mafijas makne, doci cemo opet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije