Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izazov

Priprema se novi spektakl: Boksač Joshua borit će se u UFC-u!?

Joshua - Overeem
Twitter
04.09.2017.
u 15:00

Dana White je u kontaktu s Eddiejem Hearnom te dogovaraju potencijalni meč za srpanj 2018.

Uz ogradu da ova vijest nema nikakvih službenih potvrda, svakako se radi o zanimljivoj informaciji koju valja podijeliti. Prema pisanju nekoliko boksačkih internet medija, UFC ozbiljno razmišlja o organizaciji još jednog “cross over” dvoboja – onog između top contendera u teškoj kategoriji Alistaira Overeema i svjetskog boksačkog prvaka Anthonyja Joshue. No, ovaj put ne žele svoju zvijezdu poslati u boksački ring, nego žele vidjeti boksačkog prvaka u Octagonu, piše Fight Site.

Vijest je prvi u javnost pustio Boxing Kingdom te su na svom Twitter profilu objavili sljedeće:

Dana White je u kontaktu s Eddiejem Hearnom te dogovaraju potencijalni meč za srpanj 2018. Anthony Joshua i Alistair Overeem – u Octagonu.”

Koliko je ova informacija pozudana, za sada nema službene potvrde. No, s obzirom da je UFC praktički ostao bez svojih mega zvijezda i da im prodaja PPV-a ne ide u skladu s očekivanjima, organizacija ovakvih mega dvoboja, koji neminovno donose ogroman novac, za njih se i ne bi trebala činiti kao jako loša ideja. Novi vlasnici UFC-a su kompaniju u srpnju 2016. platili 4.2 milijarde dolara, te pod svaku cijenu žele vratiti uložen novac. Za sada im ne ide najbolje.


Valja napomenuti da je UFC prvak Stipe Miočić taj koji već neko vrijeme javno zagovara svoj meč protiv Anthonyja Joshue. No, u boksačkom ringu. Niti Joshua, niti UFC nisu izrazili zanimanje za takav dvoboj. UFC vjerojatno pretpostavlja da američko-hrvatski šampion nije dovoljno velika “main stream” zvijezda da bi donio dovoljan interes publike koja kupuje takve PPV prijenose.

Joshua je Miočićevu prozivku odbcio tvrdeći da praktički ne zna tko je ovaj…

Komentara 8

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
19:16 04.09.2017.

bu dobil po piksli

Avatar Joshua27
Joshua27
17:09 04.09.2017.

ako je to istina, onda ce Josua dobiti batina jasno ko dan. Kad je on vjezbao parter i udarce nogama??

DU
Deleted user
17:25 04.09.2017.

ni blizu istine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije