Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibona se urušava

Princ: Ne odlazim zbog novca, već jer me Peras ne treba

Vedran Princ
Marko Prpić/Večernji list
21.01.2010.
u 10:35

Odlazak Princa još je jedan dokaz da klub ne funkcionira. Nitko od direktora (Knego, Nakić) nije uspio pomiriti igrača i trenera Perasovića.

Nakon ozljede Marina Rozića Cibona se ipak počela urušavati. Dokaz tome jest i prvi odlazak nekog igrača iz kluba koji nema za plaće svojih igrača. Nakon svađe s trenerom Perasovićem, pričuvni razigravač Vedran Princ napušta momčad. Osjetio se pogođenim izrečenim u svađi s trenerom.

– Trener nije nazvao igrača i ispričao se, već je situaciju pokušavao primiriti uz pomoć drugih ljudi iz kluba, pa je Vedran odlučio napustiti klub. Želite li nešto raščistiti, onda osobno nazovete i to riješite. Očekujemo sporazumni raskid ugovora – kazao je menadžer Duško Mišković tvrdeći da Princ to ne čini zbog neke ponude.

– Nemamo ponudu u rukama. Uostalom, Princ je bio licenciran za kup, pa do kraja sezone više ne može nastupati za hrvatske klubove – dodao je Mišković.

Da je kapetan Marin Rozić na nogama to se možda ne bi dogodilo. I ovaj put je taj čuvar mira u momčadi pokušao odgovoriti Princa od odlaska, no to mu iz bolesničkog kreveta ipak nije uspjelo.

– U razgovoru s trenerom odnosno u toj svađi na treningu kada smo se gledali u oči shvatio sam da mu više nisam potreban, da me ne treba. Da mi to nije rekao, ne bih otišao, jer sam već nekoliko puta, kao i ostali igrači, izlazio u susret klubu nakon kašnjenja plaća – kaže Princ.

Pitali smo ga je li u jeku najveće financijske krize kluba uputno dovoditi novog igrača (Udrih) koji može biti povod za razdor.

– Nisam ni dosad puno igrao da bi mi novi igrač imao što oduzeti. Ne odlazim zbog Udriha. Suigračima želim sve najbolje – zaključio je Princ.

Komentara 1

Avatar cluesblues
cluesblues
17:38 23.01.2010.

princ, budi sretan da si kao kosarkaski mediokritet uopce dobio priliku igrati u tako velikom klubu kao sto je cibona, jer to ti se vice nikad nece dogoditi u karijeri....malo vise respekta prema instituciji....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije