Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVENSTVO HRVATSKE

Primorje na korak do naslova, na Savi razbilo Mladost

Jug - Mladost
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
10.05.2014.
u 22:55

- Bilo je trenutaka kad smo bili nešto bolji od Primorja, u prvom dijelu utakmice,ali to nismo dovoljno kapitalizirali. Kasnije su rutina Primorja, naše greške u napadu i razlike u kvaliteti rezultirale visokim porazom – rekao je Kobešćak.

U drugoj utakmici finalne serije u borbi za prvaka Hrvatske Primorje je gostima pobijedilo Mladost rezultatom 11:5. Krenulo je dobro za Mladost koja je vodila na kraju prve četvrtine 3:2 , no u drugoj Primorje izjednačava te odlazi na predah s prednosti od 6:4. U nastavku Mladost upada u crnu rupu, prvenstveno zbog katastrofalne igre s igračem više (2/11) te prvi i jedini gol u drugom poluvremenu postiže u zadnjim sekundama utakmice.

S druge strane, Primorje je povećavalo svoju prednost te mu planove za visoku pobjedu nije uspjela pomrsiti ni 11 Pavićevih obrana i jedan skinuti peterac. Svjestan je grešaka nakon utakmice bio i trener Mladosti Vjekoslav Kobešćak.

- Bilo je trenutaka kad smo bili nešto bolji od Primorja, u prvom dijelu utakmice,ali to nismo dovoljno kapitalizirali. Kasnije su rutina Primorja, naše greške u napadu i razlike u kvaliteti rezultirale visokim porazom. Nismo popravili neke stvari iz prve utakmice i nemamo dovoljnu širinu za ovo finale – rekao je Kobešćak.

- Možemo biti stvarni zadovoljni, napravili smo veliki iskorak prema naslovu prvaka, mislim da smo to zaslužili, tijekom cijele sezone smo igrali dobro. Normalno još ništa nije gotovo, ali u velikoj smo prednosti da pred svojom publikom dođemo do naslova prvaka. Zahvalio bi se ovoj publici koja je došla iz Rijeke podržati nas da ovo bude pravi spektakl – rekao je Paulo Obradović, koji je zabio dva pogotka u situacijama s igračem više.

Najbolji u redovima Primorja bio je Denes Varga s 3 gola, koliko je zabio i Kristijan Milaković za Mladost.

Treća utakmica igra se u srijedu na Kantridi. Ostvari li Primorje pobjedu, prvi put u povijesti kluba postat će prvak Hrvatske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije