Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup LEN

Primorje na Kantridi dočekuje splitski Jadran

Vaterpolo
VL
28.11.2009.
u 11:40

Vaterpolisti Primorja Erste banke večeras na bazenu na Kantridi od 20 sati igraju prvu utakmicu osmine finala Kupa LEN-a protiv splitskog Jadrana.

 Primorjašima je to natjecanje iznimno važno, jedan je od zacrtanih ciljeva dogurati što dalje, a Jadran i nije tako opasan protivnik.

– Želja je polufinale, ali to naravno ovisi i o ždrijebu. Jadran se pokazao kao tvrd orah već u susretu Jadranske lige, kada smo remizirali, ali svi znamo da je jedno Kup LEN-a, a sasvim drugo Jadranska liga. Ovo su dvije utakmice u kojima se igra za svaki gol i tu će naše iskustvo doći do izražaja. Moramo ispraviti još neke sitne pogreške i napraviti prednost uoči uzvrata u Splitu – kaže vratar Primorja EB Davor Car.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije