Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOIGRAVANJE ZA PRVAKA

Primorje EB i Jug CO uvjerljivim pobjedama do polufinala

Primorje - crvena zvezda
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
09.03.2016.
u 23:40

Primorje EB je polufinale izborilo s dvije uvjerljive pobjede protiv Solarisa. Riječani su na plivalištu Kantrida u utorak slavili 16:0, dok su danas na istom bazenu pobijedili 17:2.

Vaterpolisti Primorja Erste banke i Jug Croatia osiguranja očekivano su izborili plasman u polufinale doigravanja za hrvatskog prvaka.

Primorje EB je polufinale izborilo s dvije uvjerljive pobjede protiv Solarisa. Riječani su na plivalištu Kantrida u utorak slavili 16:0, dok su danas na istom bazenu pobijedili 17:2. Primorje su do pobjede predvodili Peroš, Dedović i Echenique sa po tri gola. Kod gostiju oba pogotka je postigao Seferović.

Laganih 2:0 u pobjedama ostvario je i Jug CO protiv Medveščaka. Dubrovčani su u utorak na plivalištu Gruž pobijedili 17:6, a u drugom dvoboju večeras su pobijedili 20:2. Kod Juga su najefikasniji bili Pavo Marković sa četiri te Maro Joković i Felipe Perrone sa po tri gola.

Mornar BS je u prvom susretu četvrtfinala na Poljudu kao gost pobijedio POŠK 9:8. Kod Mornara najefikasniji je bio Maroje Gluhaić s tri gola, a POŠK je predvodio Ante Čorušić sa četiri gola. Uzvrat je na rasporedu je 19. ožujka.

U posljednjem četvrtfinalnom ogledu Mladost je u Splitu pobijedila Jadran 7:6. Kod Mladosti najefikasniji su bili Luka Bukić i Andro Vlahović sa po dva gola, dok je kod Jadrana najefikasniji bio Andro Franičević s dva gola. Uzvrat je 16. ožujka u Zagrebu.

REZULTATI:
Jadran - Mladost          6:7
POŠK - Mornar BS       8:9
Jug CO - Medveščak   20:2
Primorje EB - Solaris   17:2

Igrano u utorak:
Medveščak - Jug CO   6:17
Solaris - Primorje EB   0:16

>> Jug CO prvi nakon ligaškog dijela Regionalne lige

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije