Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN KOMAK

Prije 16 godina bio je smetlar i pomoćni radnik, danas u hrvatskog drugoligaša ulaže 600 tisuća eura

Osijek: Presuda Komakovima zbog malverzacija s isplatom dividendi u Pivovari Osijek
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
20.10.2023.
u 20:10

Vlasnik Zrinjskog je osebujni predsjednik i poduzetnik Ivan Komak koji je privukao pažnju izjavama da će klub preseliti u Zagreb i da planira biti bolji od NK Osijeka.

Slavonski drugoligaš Zrinjski iz malog mjesta Jurjevca pravi je hit ove sezone, nalaze se na drugom mjestu ljestvice te imaju velike ambicije u budućnosti. Vlasnik Zrinjskog je osebujni predsjednik i poduzetnik Ivan Komak koji je privukao pažnju izjavama da će klub preseliti u Zagreb i da planira biti bolji od NK Osijeka. 

GALERIJA Prije 16 godina bio je smetlar, danas u hrvatskog drugoligaša godišnje ulaže 600 tisuća eura

Osijek: Presuda Komakovima zbog malverzacija s isplatom dividendi u Pivovari Osijek
1/7

- Želim da imamo još dva velika hrvatska brenda uz Vegetu. Hoću da bude Crni Radler broj jedan u svijetu i da ja budem broj jedan u svijetu u nogometu. Prije 16 godina sam bio smetlar, pomoćni radnik i palo mi je na pamet da ću biti prvak svijeta. Danas godišnje ulažem u klub oko 600 tisuća eura - izjavio je u emisiji Sport Nedjeljom

- 75 posto igrača po selima se ne otkrije. Njih treba otkriti i onda tu nisu novci nego znanje. Ja ću trošiti pet puta manje nego NK Osijek i biti ispred njih. Ja ću za dvije godine postavljati gradonačelnika, a za četiri vladu. Jer kad postignete rezultat u privredi i nogometu, onda znači da nešto znate - poručio je Komak. 

VEZANI ČLANCI:

Zrinjski je treću ligu igrao na stadionu u Čepinu, a plasmanom u viši rang nastupaju na osječkom Gradskom vrtu. 

 

Komentara 9

MI
miliša
21:08 20.10.2023.

U dvije stvari je u pravu. S puno manje novaca može se igrati vrhunski nogomet (treba zaustaviti pranje novca u nogometu) i drugo mladih dobrih igrača u Hrvatskoj je puno a nikada ne dobiju pravu priliku... Liga nam je puna polukvalitetnih stranaca. U bezbroj drugih stvari je u krivu. Ovo je dokaz što si umisle ljudi koji uskoče iz opanaka u cipele.

CR
Croatiadobola
21:31 20.10.2023.

Nije on bio niti smetlar niti najamnina radnik.

GO
gorica
00:41 21.10.2023.

Čovjek je radan, ima volju, ambiciju. Sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije