Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potukli sve zakone vjerojatnosti

Prijavili se samo jednom za ulaznicu za Usaina Bolta i - dobili je!

'Jamaican Usain Bolt celebrates after winning the Men\'s 100m race as part of the Golden Gala event, the third leg of the Diamond League series meeting at Olympic stadium in Rome on May 26, 2011. Bolt
'TIZIANA FABI'
03.06.2011.
u 13:08

Prije nekoliko dana javnost je upoznala Stephena Hunta, koji je ušao u crveni minus zbog ulaznica za Olimpijske igre

Čovjek je dobio ulaznica u vrijednosti 11.000 funta. No, ima i potpuno različitih primjera. Tim Fuell (36) i Anant Bhadreshwara (23) prijavili su se samo za jednu jedinu ulaznicu.

Onu za finale muške utrke na 100 metara u kojoj će Usain Bolt ganjati novo olimpijsko zlato i svjetski rekord. I u moru od oko milijun prijava za taj događaj, upravo su njih dvojica među 40.000 sretnika koji će 5. kolovoza biti na Olimpijskom stadionu u Londonu! Potukli su sve zakone vjerojatnosti, a na sebe navukli i ljubomoru navijača koji su se prijavili za nekoliko stotina ulaznica i dobili - ništa!

- Veća je vjerojatnost da će vas u istom danu dvaput udariti grom, nego da dobijete ovo što sam ja dobio - izjavio je presretni Fuell.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije