Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIRLJIV TRENUTAK

Priča dana: Vodič pred kamerama zaprosio slijepu djevojku

Tokyo 2020 Paralympic Games - Athletics
ATHIT PERAWONGMETHA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
02.09.2021.
u 14:12

"Zajedno smo već 11 godina pa sam zaključio da je vrijeme da to učinim. Mislio sam da je stadion najbolje mjesto za to. Ovo je njen drugi dom", izjavio je Vaz de Veiga.

Vodič Manuel Vaz de Veiga i njegova slijepa štićenica, sprinterka Keula Pereira Semedo iz Zelenortskih Otoka postali su jedna od priča dana na Paraolimpijskim igrama u Tokiju, iako u svojoj kvalifikacijskoj skupini bili posljednji i time ostali bez plasmana u polufinale.

Naime, po završetku utrke Vaz de Veiga je okupio sve natjecateljice i vodiče iz te kvalifikacijske skupine kleknuo pred Semedo i zaprosio ju.

"Zajedno smo već 11 godina pa sam zaključio da je vrijeme da to učinim. Mislio sam da je stadion najbolje mjesto za to. Ovo je njen drugi dom", izjavio je Vaz de Veiga.

"Ne znam kako bih opisala što osjećam. No, uvjerena sam da će moji roditelji biti ludi od sreće", izjavila je buduća mladenka.

"Zapravo sam razmišlja o tome da odustanem od atletike. No, sada imam dodatnu motivaciju da nastavim. Uvijek je uz mene."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije