Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadio izgledom

Prepoznajete li ga? Malo koji čovjek je Hrvatima nanio toliku bol kao što je on

Semih Senturk
Foto: Twitter
1/3
27.05.2020.
u 10:06

U međuvremenu je brzo proletjelo tih dvanaest godina, a svu smo nogometnu tugu zaliječili srebrom u Rusiji

Vjerojatno se tih trenutaka sjećate jako dobro ma koliko god ste puta tu traumu pokušali izbrisati iz glave. U tijeku je bila 119. minuta kada je Luka Modrić nabacio s desne strane, a Ivan Klasnić glavom pospremio loptu u mrežu za 1:0.

Slaven Bilić još uvijek je veselo trčkarao uz travnjak uvjeren da idemo u polufinale Europskog prvenstva, na tribinama su gorjele baklje naših navijača, dok su Turci tražili način kako nas iznenaditi i naposljetku pronašli.

Minuta sudačke nadoknade u produžetku već je bila istekla kada je dugu loptu u našem šesnaestercu prihvatio Semih Senturk, tadašnji napadač Fenerbahcea, koji se između trojice naših braniča spretno okrenuo i rasparao mrežu Stipe Pletikose.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Vatreni su u nastavku poraženi nakon izvođenja jedanaesteraca, polufinale protiv Njemačke u Baselu izborili su Turci, a na našim je srcima ostala jedna od najvećih sportskih rana otkako se Hrvatska osamostalila. 

U međuvremenu je brzo proletjelo tih dvanaest godina, svu smo nogometnu tugu zaliječili srebrom u Rusiji, dok je Senturk ipak za svaki slučaj do temelja promijenio svoj izgled kako bi nesmetano mogao ispijati kave na terasi nekog jadranskog odmarališta.

Šalimo se, naravno, ali da biste Senturka prepoznali na ulici čak i da vam šeće ispred nosa, ne biste! Ostario je, oćelavio i pustio brkove, čemu svjedoči fotografija koja se upravo pojavila na društvenim mrežama i koju je prenio turski portal Haberler.

Dame i gospodo, evo kako Semih Senturk izgleda danas.

Foto: Twitter

Komentara 11

Avatar Reconquista
Reconquista
20:53 27.05.2020.

Konačno izgleda kao Turčin.

TK
Ten-kre
22:45 27.05.2020.

Ovako gledajući izgleda mi kao da mu fali željeza. Bit će da je plenki.

LA
lajh1985
23:30 27.05.2020.

Ja se sjecam samo da smo ga primili pri kraju,ali prvo moram pogledat kak se turcin zvao i kako je uopce izgledao jel se ne sjecam ni jednog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije