Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Preminuo nogometaš (23) Nehaja iz Senja nakon što se srušio na treningu

Marin Ćaćić
Društvene mreže
23.12.2021.
u 23:01

Ćaćić je igrao za Nehaj iz Senja, a srušio se na jednom treningu. Hitno je prebačen u bolnicu gdje mu je ustanovljeno zatajenje srca.

Mladi nogometaš Marin Ćaćić (23) preminuo je nakon što su mu se liječnici danima borili za život.

Ćaćić je igrao za Nehaj iz Senja, a srušio se na jednom treningu. Hitno je prebačen u bolnicu gdje mu je ustanovljeno zatajenje srca.

Mladi nogometaš nakon toga je bio u komi i liječnici su mu se borili za život. Nažalost, danas su stigle tužne vijesti...

Ćaćić je rođen u Gospiću, a prošao je omladinsku školu Rijeke. Jedno vrijeme igrao je u Italiji i Bosni i Hercegovini.


 

Ključne riječi

Komentara 33

BI
bikica7
23:12 23.12.2021.

Iskrena sućut obitelji za odlazak mladog života. Pokazuje se nažalost istina da su cjepljeni pod velikim udarom infarkta ili moždanog.

Avatar HighHopes
HighHopes
23:56 23.12.2021.

Sućut obitelji. Zašto vi novinari već jednom ne istražite malo što se to događa? Zašto vam je problem ovdje bio napisati da je mladić bio cijepljen?

DZ
Dinamo_Zg
23:24 23.12.2021.

Iskrena sucut obitelji.. Koliko jos mladih mora umrijeti?? 😔😔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije