Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Bilić pokleknuo i drugi put kod kuće, Kramarić s klupe gledao remi!

Bournemouth
Foto: Reuters/PIXSELL
22.08.2015.
u 18:13

Leicester i Tottenham odigrali su 1:1, a Bournemouth je pobijedo West Ham 4:3

Slaven Bilić je očito iskoristio iznimno loš dan Arsenala i slavio 2:0 jer nakon te iznenađujuće pobjede uslijedila su dva bolna domaća poraza protiv momčadi s kojima bi "čekičari" trebali voditi bitku za ostanak ili Europu. Naravno, sad se i Bilićeva ideja napuštanja Europske lige više ne čini tako dobrom kao nakon Arsenala, što potvrđuju komentari ogorčenih navijača. Bournemouth je kao gost pobijedio 4:3 i poraz ne bi bio tako strašan da nisu primili čak četiri gola od momčadi koja je prije ove utakmice imala nula bodova i nula postignutih pogodaka!

Protiv Arsenala su pokazali kompaktnost i odličnu obranu, potom ih je načeo Leicester (1:2) i dokrajčio klub koji nikad u povijesti nije igrao u prvoj ligi.

Već nakon 27 minuta igre bilo je 2:0, a oba je zabio Callum Wilson (11', 28'), da bi već nakon sedam minuta nastavka bilo 2:2 (Noble p48', Kouyate 53'). Sudac Jon Moss bio je jasan u kriteriju, nije dozvoljavao grubu igru i bio je lak na zviždaljki, a ovogodišnji West Ham s time ne stoji dobro jer prečesto dobivaju crvene kartone. Nakon što im je Mark Pugh zabio za 2:3, u trenucima kad su hvatali veliki preokret, živci su proradili i  79. Jenkinson je skrivio jedanaesterac te dobio crveni karton, Willson zabio i svoj treći pogodak (80') te se činilo da je to to. No kad je Maiga samo dvije minute kasnije zabio za 3:4, nada je postojala. Nažalost po Bilića i navijače West Hama, ništa se nije više promijenilo...

Zato je nešto bolje prošao Andrej Kramarić, donekle. Nije zaigrao ponovno ni sekunde, ali Leicester je izborio 1:1 protiv Tottenhama. Ništa se nije događalo cijeli susret, a onda u 82. zabija 19-godišnji Alli za Spurse, da bi za "lisice" izjednačio samo minutu kasnije Mahrez. Mogao je Leicester pobijediti jer je jednu loptu obrana Tottenhama izbila s gol linije, ali sigurno da nisu nezadovoljni bodom. Spursi sigurno jesu, treba im samopouzdanja na gostovanjima.

REZULTATI:

Manchester United - Newcastle 0:0
Crystal Palace - Aston Villa 2:1
Leicester City - Tottenham 1:1
Norwich City - Stoke City 1:1
Sunderland - Swansea City 1:1
West Ham - Bournemouth 3:4

>> Bolno prizemljenje za Bilića: Leicester u gostima pobijedio West Ham!

Komentara 7

Avatar CVARCI-KULEN-SLANINA
CVARCI-KULEN-SLANINA
19:37 22.08.2015.

U nebo ste dizali novinari Bilica a meni ste brisali komentare jer sam pisao da je Bilic neznalica.eE sad se divite i jedite usput od muke-Svaki trener mora prvo proci Zagoru ili Pomorac ili slican manji klub a ne sneba u rebra u Hajduk a jos blesavije u reprezentaciju.Sad placa glupost

DE
derin
18:35 22.08.2015.

Slavenu fale četiri značajna igrača i to dolazi na naplatu, sad ga čekaju dvije jače utakmice, valjda će se uspjeti izvuci iz ove situacije.

Avatar nula
nula
18:36 22.08.2015.

WHU je nula ( gledao sam ) . Nemaju ni glave ni repa . Bilicu , gdje si ti upao ? Nisam rasist , ali sa 8 crnih igraca , tu nema discipline .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije