Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transparent

'Prekriženi Mamić' na NBA utakmici Brooklyna i Bostona

Zdravko Mamić
Foto: Facebook
1/2
23.03.2014.
u 16:09

Inače, još ranije Bad Blue Boysi su na YouTubeu objavili video u kojem se vidi kako je 'prekriženi Mamić' obišao cijeli svijet

U noći s petka na subotu Brooklyn Netsi pobijedili su Boston Celticse sa 114:98, a na Facebooku se pojavila zanimljiva fotografija.

Naime, u Barclays Centru u Brooklynu pojavio se transparent s prekriženim Mamićem. Očito je borba BBB-a protiv izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića odavno prešla granice Hrvatske.

Inače, još ranije Bad Blue Boysi su na YouTubeu objavili video u kojem se vidi kako je 'prekriženi Mamić' obišao cijeli svijet.

>>Kakva večer Duranta! Zabio 51 koš i tricu za pobjedu

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
16:26 23.03.2014.

Tko kaze da kretena nema i u USA....

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:39 23.03.2014.

Konacno nesto zanimljivo u NBA-u ... kad slucajno naletim na kanal s NBA kosarkom, odmah prebacim na bilo sto ...

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:41 23.03.2014.

Gdje je slika s Mt Everesta ? Trivialno u photoshopu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije