Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI IGRAČ HAJDUKA

Prekrasna gesta Marka Livaje, dres će darovati dječaku (9) kojeg su napali Boysi

Zagreb: Zagrijavanje igrača Hajduka uoču derbija s Dinamom
Goran Stanzl/PIXSELL
22.05.2022.
u 08:11

Svoj dres darovat će dječaku kojeg su BBB-i u petak napali u Zagrebu.

Marko Livaja sinoć je ušao s klupe i zabio u porazu Hajduka od Dinama (1:3) na Maksimiru u posljednjem kolu HNL-a.

A prvi strijelac lige napravit će lijepu gestu nakon sinoćnjeg derbija. Svoj dres darovat će dječaku kojeg su BBB-i u petak napali u Zagrebu.

Podsjećamo, devetogodišnji dječak u petak se u suzama vratio doma sinoć oko 22 sata nakon što su ga nepoznati muškarci skinuli iz dresa nasred ulice usred glavnog grada.

- Nećak mi studira u Zagrebu i živi na Ravnicama i sinoć je s dvojicom mojih sinova (6 i 9) otišao u šetnju kako bi kupili sladoled na benzinskoj postaji na Branimirovoj. Moj sin (9) tom je prilikom na sebi imao dres Hajdukovog Marka Livaje – ispričao je otac Dražen.

Dodao da je za nemili događaj saznao kada ga je nećak u suzama nazvao na telefon kasno sinoć. 

- U jednom trenutku pored njih se pod ručnom zaustavio automobil iz kojeg su izašla četiri mladića i došetali do mog nećaka i dvojice sinova da bi im potom počeli prijetiti i agresivno govoriti da 'koji k..ac imaju šetati u Hajdukovom dresu u Zagrebu' – rekao je otac. 

Četvorici napadača nije bilo dovoljno niti nećakovo objašnjenje da je dres sinu (9) kupio njegov otac. 

- Moj nećak im je pokušao objasniti da im nije on kupio taj dres nego ja, ali oni su svejedno skinuli moje maloljetno dijete do gola izvrijeđali ih, ušli u auto i odvezli se – rekao je otac i napomenuo kako je o cijelom slučaju obaviještena i policija.

>> Pogledajte izjave igrača Dinama nakon pobjede nad Hajdukom

Ključne riječi

Komentara 21

IN
Ineboimorejeplavo
08:59 22.05.2022.

Kriv je otac, nisu krivi ovi koji su skinili dres ditetu jer to je bila provokacija namjerna, oca triba obuc u dres Dinama i poslat ga malo šetat po splitu, onda ne da ce mu samo skinit dres, nego ce ga ubacit u more, tolko

UV
Uvjekprotiv
08:59 22.05.2022.

Molim primopredaju uživo da se vidi tko je taj klinac! Tata Dinamovac a mali Hajdukovac! Niš misliti!

BU
bubacro
10:37 22.05.2022.

jel livaja i jucer pjevao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije