Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suradnja s borovim

Predstavljene tenisice Hajduk - Startas, proizvedeno pet tisuća pari

Hajduk
Hajduk.hr
17.06.2015.
u 15:22

Hajduku će od svakog prodanog para pripasti između 30 i 33 kune.

Nastavljeno je Hajdukovo predstavljanje partnera, novi na listi, 22. po redu, je Borovo. Proizvedene su tenisice Hajduk - Startas, naravno s obilježljima kluba iz Poljuda.

Hajduk je na predstavljanju predstavljao direktor marketinga Aljoša Bašić, a u ime Borova govorili su direktor maloprodaje Robert Jović te Startas brand manager Dubravko Šimenc.

Hajduku će od svakog prodanog para pripasti između 30 i 33 kune, a za početak je proizvedeno pet tisuća pari Hajduk - Startas tenisica.

>>Zdravko Mamić: Daj Bože da Niko Kranjčar dođe u Hajduk

Foto: Alcatel

Komentara 5

TR
traflu
18:30 17.06.2015.

S kaj ti Šimenc glumiš tamo.Jesi prodana duša.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
16:51 17.06.2015.

Bit će zarade od 15 tisuća kuna , za početak nije ni loše . Hrabro " bili " pred vama je sjajna budućnost , mlada poletna momčad , dobar trener , jedini problem je to što se igra nogomet aa u nogometu ipak plavi pobjeđuju .

DU
Deleted user
16:42 17.06.2015.

Opaaaa ,a acidofil tekući je bio u planu. Kaj je s tim ako netko zna neka napiše. Mislim dobar je i ovaj čvrsti acidofil. Baš paše uz Svagušino pecivo sa plodovima mora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije