Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA TAKVA U HRVATSKOJ

Predstavljena knjiga za sve koji rade u sportu

Promocija knjige Strateško upravljanje sportskom komunikacijom
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/23
25.04.2019.
u 16:58

Knjiga je namijenjena širokom spektru ljudi, trenerima, sportašima, dužnosnicima, stručnjacima za odnose s javnošću, novinarima, svim pristalicama sporta. Na SP-u u Rusiji zapravo smo vidjeli što znači dobra komunikacija s javnošću - rekao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak

U zagrebačkom Kaptol centru u srijedu je održana promocija knjige “Strateško upravljanje sportskom komunikacijom”. Knjigu je napisala skupina autora - otac Zoran (dekan Mostarskog fakulteta) i sin Ivan Tomić, savjetnik predsjednice Republike Hrvatske dr. Tomislav Madžar, odvjetnik Damir Primorac, te bivši glasnogovornik Hajduka Davor Pavić.

– Na ovu ideju došao sam zato što nam je komunikacija urođena, jednostavno se ne može ne komunicirati. Nadam se da će ova knjiga pomoći mnogima – rekao je 23-godišnji autor knjige Ivan Tomić, inače suradnik uglednog britanskog nogometnog časopisa 4-4-2.

Promocija knjige Strateško upravljanje sportskom komunikacijom
1/22

Knjigu je pohvalio glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

– Knjiga je namijenjena širokom spektru ljudi, trenerima, sportašima, dužnosnicima, stručnjacima za odnose s javnošću, novinarima, svim pristalicama sporta. Na SP-u u Rusiji zapravo smo vidjeli što znači dobra komunikacija s javnošću – rekao je Pacak.

Ovo je prva knjiga ove tematike u Hrvatskoj, a bit će prevedena i na engleski jezik.

Na promociji su bili brojni poznati, među ostalim i trener Dinama Nenad Bjelica, članovi IO-a HNS-a Marijan Kustić i Tomislav Svetina, proslavljeni vaterpolist Dubravko Šimenc, slavni boksač Damir Škaro... 

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije