Naslovnica Sport Ostali sportovi

Predsjednik Vlade s izaslanstvom HOO-a: Sportaši su važni promotori Hrvatske u svijetu

Na sastanku je državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport Janica Kostelić najavila izradu nacrta Nacionalnog programa sporta
13. ožujka 2017. u 17:20 1 komentara 61 prikaza
Andrej Plenković i Janica Kostelić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković primio je u ponedjeljak izaslanstvo Hrvatskog olimpijskog odbora, na čelu s predsjednikom Zlatkom Matešom. Uz predsjednika Vlade bila je državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport Janica Kostelić.

Razgovarali su o rezultatima postignutim u 2016. godini, kao i o pripremama za predolimpijsku 2017. godinu u kontekstu nastupa hrvatskih sportašica i sportaša na Zimskim olimpijskim igrama -  PyeongChang 2018.

Bila noć Huligan na igralištu Oglasila se i državna tajnica: Evo što je Janica Kostelić poručila nakon incidenta na Poljudu

"Predsjednik Vlade pohvalio je aktivnosti Hrvatskog olimpijskog odbora, krovne organizacija hrvatskoga sporta te istaknuo kako su nastojanja da se hrvatski sport unaprijedi ojačana i osnivanjem Središnjeg državnog ureda za sport. Dodao je da je važno raditi na poboljšanju uvjeta za bavljenje sportom te pritom pohvalio brojne izvrsne rezultate hrvatskih sportaša, koji su važni promotori Hrvatske u svijetu", stoji u priopćenju Službe za odnose s javnošću Ureda predsjednika Vlade RH u kojem se navodi i da je izaslanstvo HOO-a izvijestilo predsjednika Vlade o aktivnostima u predolimpijskoj godini u kojoj planiraju povećati sredstva olimpijskim kandidatima.

Na sastanku je državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport Janica Kostelić najavila izradu nacrta Nacionalnog programa sporta.

>>Kos: Frustracije zbog nepravilnosti u nogometu ne smiju postati opravdanje za nasilje!

>>Oglasio se i HNS, evo što kaže o huliganskom ispadu na Poljudu!

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu