Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak

Predsjednik Vlade s izaslanstvom HOO-a: Sportaši su važni promotori Hrvatske u svijetu

Andrej Plenković i Janica Kostelić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
13.03.2017.
u 17:20

Na sastanku je državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport Janica Kostelić najavila izradu nacrta Nacionalnog programa sporta

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković primio je u ponedjeljak izaslanstvo Hrvatskog olimpijskog odbora, na čelu s predsjednikom Zlatkom Matešom. Uz predsjednika Vlade bila je državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport Janica Kostelić.

Razgovarali su o rezultatima postignutim u 2016. godini, kao i o pripremama za predolimpijsku 2017. godinu u kontekstu nastupa hrvatskih sportašica i sportaša na Zimskim olimpijskim igrama -  PyeongChang 2018.

"Predsjednik Vlade pohvalio je aktivnosti Hrvatskog olimpijskog odbora, krovne organizacija hrvatskoga sporta te istaknuo kako su nastojanja da se hrvatski sport unaprijedi ojačana i osnivanjem Središnjeg državnog ureda za sport. Dodao je da je važno raditi na poboljšanju uvjeta za bavljenje sportom te pritom pohvalio brojne izvrsne rezultate hrvatskih sportaša, koji su važni promotori Hrvatske u svijetu", stoji u priopćenju Službe za odnose s javnošću Ureda predsjednika Vlade RH u kojem se navodi i da je izaslanstvo HOO-a izvijestilo predsjednika Vlade o aktivnostima u predolimpijskoj godini u kojoj planiraju povećati sredstva olimpijskim kandidatima.

Na sastanku je državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport Janica Kostelić najavila izradu nacrta Nacionalnog programa sporta.

>>Kos: Frustracije zbog nepravilnosti u nogometu ne smiju postati opravdanje za nasilje!

>>Oglasio se i HNS, evo što kaže o huliganskom ispadu na Poljudu!

Komentara 1

TO
toljaga22
17:39 13.03.2017.

predivno je vidjeti​ Janicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije