Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ON JE MOJ TIP'

Predsjednik španjolske lige otkrio što se događa oko Reala i Mbappéa

Ligue 1 - Ethan Mbappe Makes PSG Debut Alongside Brother Kylia
Victor Joly / ABACA
14.05.2024.
u 16:47

"Pa, moj tip, on dolazi u Madrid sljedeće godine, sljedeće sezone, da, da," rekao je Tebas u intervjuu koji je u utorak objavio argentinski sportski dnevnik "Olé".

Predsjednik španjolske nogometne lige Javier Tebas rekao je u utorak za argentinske novine "Olé" da će se Kylian Mbappé ovog ljeta pridružiti Real Madridu na pet godina.

Napadač francuske reprezentacije i PSG-a u petak je najavio svoj odlazak iz Pariza na kraju sezone. Ipak, nije otkrio gdje namjerava nastaviti karijeru.

"Pa, moj tip, on dolazi u Madrid sljedeće godine, sljedeće sezone, da, da," rekao je Tebas u intervjuu koji je u utorak objavio argentinski sportski dnevnik "Olé".

Šef LaLige čak precizira da su Real i 25-godišnji francuski napadač dogovorili petogodišnji ugovor.

"Mbappé je jedan od najboljih igrača na svijetu. Ali hej, tu su i Vinicius i Bellingham, Madrid će imati veliku momčad", dodao je Tebas.

Real Madrid, koji će 1. lipnja u Londonu pokušati osvojiti 15. Ligu prvaka u svojoj povijesti nakon što je osvojio 36. naslov španjolskog prvaka, više je nego vjerojatna destinacija Mbappéa, iako ni s jedne ni s druge strane još ništa nije službeno objavljeno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije