Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROZVAO IH

Predsjednik Reala napao Inter zbog Modrića: To još nisam vidio!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
31.08.2018.
u 09:59

Igrači Real Madrida jučer su u Monte Carlu uzeli sve individualne nagrade, među kojima je bila i ona Luke Modrića za najboljeg igrača Europe u prošloj sezoni.

Nakon dodjele predsjednik Reala Florentino Perez još se jednom osvrnuo na interes Intera za hrvatskog veznjaka ovog ljeta. 

- Inter je htio Modrića gratis, to još nisam vidio - poručio je Perez.

Odmah su novinari u Monte Carlu preupitali Interovog dopredsjednika Javiera Zanettija za komentar.

- Nisam vidio tu izjavu... - kratko je rekao Zanetti.

Luka Modrić
1/11

Komentara 7

MG
mali gorki
11:32 31.08.2018.

Kakav naslov

KE
kentie
12:02 31.08.2018.

i da pridodam: LUKA BRAVOOOO; ČESTITKE VELIKE.....

KE
kentie
12:01 31.08.2018.

Ajmo reći da su sve takve fešte za furešte najobičniji sajam nogometnih taština, koji u njihovom zgusnutom rasporedu obaveza traju "samo" 24 sata. Recimo filmaši to rade puno bolje, spretnije, sretnije, raskošnije i opuštenije. Naime, oni nakon dodjele priznanja "derneče"e" dobra dva dana bilo javno, bilo tajno i daju vehementnog štofa za medije namjenjene sirotinji i stoci sitnozuba. Ovo sinoć u Monacu je bilo divno i predivno, doduše i malo tužno, jer nije bilo plave škvadre u zlatnom loncu Lige prvaka.Vidli smo našeg Luku u prvim redovima nogoelite i tiho se nadali i strepili. Kad ono bomba i senzacija: naš mali plavuško dobio dvije nagrade: najbolji veznjak EU i nogometaš godine EU-a. Svi popizidili od jalnuštva, jada i nemoći: prvo, zgadio mi se definitivno CR-7 i njegova svojta i tvojta, a drugo, mnogi tiho "pizde" i jadikuju što je ta priznanja dobio nogometaš iz male zemle koju su dojučer jedva nalazili i pronalazili na mapi Le Monda, a koja je gotovo potpuno cila otvorila srce i dušu u ludom radovanju i veselju nakon Svjetskog prvenstva i pazi sad bez i najmanjeg kriminala i incidenta, pazi sad; judi kako je to bilo moguće, kako....eto tako, pa i fetivi kriminalci su se veselili uspjehu naše repke, pa nisu imali i vremena, a ni potrebe da rade svoje opačine. Ono kao MUP registrirao samo 7 privođenja u ZG-u, ehej na 500,0 tisoč duša, nijedan razbijeni lokal, nijedan, od toga 5 pušteno kući mam, a mislim da je i onoj dvojici oprošteno s minimalnom kaznom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije