Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska

Predsjednik Montpelliera psovao i sada je pod istragom

'Montpellier\'s Forward Emir Spahic (L) vies with PSG Guy Luyindula (R) during their French L1 football match Montpellier vs PSG, on October 31 2010 at the Mosson stadium in Montpellier, Southern Fran
'SYLVAIN THOMAS'
24.11.2010.
u 17:35

Predsjednik Montpelliera Louis Nicollin ponovo bi mogao imati problema s Francuskim nogometnim savezom zbog psovanja i vrijeđanja.

Nicollin tvrdi da je uspjeh njegova kluba znak slabosti francuske lige i to je objasnio bogatim rječnikom psovki i bezobraznih izraza.

To je izjavio nakon pobjede Montpelliera protiv Nice (1:0), kada je njegov klub izbio na prvo mjesto na tablici. Savez je pokrenuo istragu.

Louis Nicollin je prošle godine kažnjen zbog homofobnih uvreda kojima je opisao Auxerreova igrača Benoîta Pedrettija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije