Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILJE NA STADIONIMA

Predsjednik Lyona predlaže zamjenu ako je igrač ozlijeđen u navijačkom izgredu

Ligue 1 - Olympique Lyonnais v Olympique de Marseille
BENOIT TESSIER
07.12.2021.
u 16:00

Prije dva tjedna otkazana je utakmica Lyon - Marseille kada je nogometaš Marseillea Dimitri Payet pogođen bocom sa tribina.

Povodom javne debate o nasilju na francuskim nogometnim stadionima, koje je ove sezone sve češće i žešće, predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas predložio je dodatnu izmjenu ako u navijačkim izgredima bude ozlijeđen igrač. 

 Time bi se po njemu izbjeglo da utakmice budu prekinute ili otkazane. "Da bi se izbjeglo pogrešno otkazivanje utakmice mogli bi uvesti da klub može zamijeniti ozlijeđenog igrača, kao što u slučaju potresa mozga klubovi imaju pravo na dodatnu, šestu izmjenu. Možda bi to navelo ozlijeđenog igrača da nastavi igrati", napisao je Aulas na Twitteru.  

 Prije dva tjedna otkazana je utakmica Lyon - Marseille kada je nogometaš Marseillea Dimitri Payet pogođen bocom sa tribina. Aulas je nakon toga kritizirao suca što je otkazao susret, dok je predsjednik Marseille Pablo Longoria izjavio da je protiv toga da se utakmica ponovno odigra.

 "Kad bi svaki puta kada je susret prekinut morao biti ponovno odigran, mislim da bi 90 posto ljudi bilo za to da klub čiji su navijači izazvali izgrede izgubi utakmicu. Bilo bi pogrešno dati gledateljima moć da odlučuju o ishodu utakmice", kazao je Longoria za L'Equipe.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije