Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije tuširanja

Predsjednik Italije grlio Buffona u svlačionici

Ita (1)
Reuters
11.06.2012.
u 23:03

Talijanski predsjednik Giorgio Napolitano bio je toliko oduševljen igrom azzurra protiv Španjolaca da se poslije utakmice spustio u svlačionicu talijanske reprezentacije

Zatekao je igrače neposredno prije tuširanja, zagrlio vratara Gianluigija Buffona te mu prepričao razgovor iz svečane lože.

– Kada je Fabregas postigao pogodak za 1:1, Princ Felipe mi je kazao: \"Potpisujem remi.\" A ja sam na kraju utakmice dodao: \"Ali, nemoj nikome reći da smo se dogovorili za bod\" – ispričao je sjajno raspoloženi talijanski predsjednik.

Na to mu je Buffon uzvratio:

– Samo da zbog vašeg \"dogovora\" ne ispadnemo...

Inače, predsjednik Giorgio Napolitano, kao ni premijer Mario Monti, neće biti u Poznanju na utakmici Italija - Hrvatska, jer 14. lipnja u službeni posjet dolazi mu novi francuski predsjednik Francoise Holland. Službena večera zakazana je za 19.30, a utakmica počinje u 20.45. Možda Napolitano nagovori Hollanda da u desertu uživaju gledajući sraz vatrenih i azzurra... 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije