Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijede izbori

Predsjednik Futsal Dinama podnio ostavku!

Futsal Dinamo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
12.06.2015.
u 14:48

Kandidati za predsjednika kluba za svoju kandidaturu moraju prikupiti minimalno 5% potpisa trenutnih članova kluba

MNK Futsal Dinamo organizirat će izbore za predsjednika i članove klupskih tijela, a pravo glasa imat će svi punoljetni članovi s plaćenom članarinom za 2015. godinu. Točna lokacija i vrijeme održavanja izbora bit će objavljena tijekom sljedećeg tjedna.

Kako je ranije najavio, trenutni vršitelj dužnosti predsjednika kluba, gospodin Jura Fabijanić, s današnjim je danom upravu kluba obavijestio o ostavci na tu dužnost, stoga je sukladno Statutu nužno raspisati izbornu skupštinu prema sustavu 1 član – 1 glas.

Odluke na skupštini Futsal Dinama donosit će se običnom (relativnom) većinom. Glasovanje za predsjednika (koji predlaže dopredsjednika i tajnika) bit će tajno – ispunjavanjem listića i ubacivanjem u glasačke kutije, a po tri člana Nadzornog odbora i Stegovne komisije biraju se javnim glasovanjem. Za prebrojavanje glasova i objavu rezultata nadležna je tročlana izborna komisija koja će na početku sjednice biti izabrana javno.

Kandidati za predsjednika kluba za svoju kandidaturu moraju prikupiti minimalno 5% potpisa trenutnih članova kluba. Uz kandidaturu predaju i životopis te životopise dopredsjednika i tajnika kluba, kao i plan razvoja kluba za razdoblje od predstojeće četiri godine. Kandidature moraju biti predane najkasnije do 26. lipnja 2015. i to preporučenom poštom na adresu kluba: MNK Futsal Dinamo, Ilica 67, 10 000 Zagreb.

Kandidati za Nadzorni odbor moraju prikupiti minimalno 20 potpisa trenutnih članova Dinama. Kandidature moraju biti dostavljene na adresu kluba zaključno s 1.srpnjem. Stegovna komisija bit će predložena i imenovana na samoj skupštini kluba.

Dnevni red skupštine mogu dopunjavati i članovi, tako da predlože točku dnevnog reda uz 5% potpisa punoljetnih članova te prijedlog točke i potpise pošalju na adresu kluba. Članove kluba poziva se da na Skupštinu obavezno ponesu svoje članske iskaznice.

Nakon što je natjecateljsku sezonu obilježila sjajna atmosfera i posjeta kao i dobri financijski rezultati te na kraju i maestralan završetak s maksimalnim učinkom u kvalifikacijama za prvu ligu, očekuje se i dobar odaziv članova na ovu povijesnu, prvu skupštinu Dinama.

>>Futsal Dinamo proslavio naslov uz skandiranje Draženu Petroviću!

>>Veliki Zidane mi je pljeskao i izveo me van, a Olić me oduševljavao!

Komentara 13

ZO
zoom
15:47 12.06.2015.

predosadni ste s tim futsal dinamom

GI
gismund
15:46 12.06.2015.

svaki dan futsal dinamo...to su valjda važnije vijesti nego da danas igramo s italijom! taj bezvezni futsal se na silu nastoji ustoličiti kao najvažniji klub u zg! shvatite da 95% navijača pravog dinama ovaj futsal ne zanima niti će nas ikad zanimati!

BJ
Bjelovar112
15:25 12.06.2015.

di je trojka ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije