Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽELJELA IM SREĆU

Predsjednica posjetila hotel s vatrenima i sastala se s Dalićem

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
15.07.2018.
u 13:28

Finale će biti treća utakmica kojoj će prisustvovati Kolina Grabar-Kitarović na ovom prvenstvu. Vatrene je bodrila u Nižnjem Novgorodu na susretu osmine finala protiv Danske, te u Sočiju na četvrtfinalu protiv domaćina Rusije.

Hrvatska predsjednica Kolina Grabar-Kitarović doputovala je u Moskvu gdje će imati službeni sastanak s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, nakon čega će na stadionu Lužnjiki gledati finale svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske.

Hrvatska predsjednica je po dolasku u Moskvu posjetila hotel u kojem su odsjeli vatreni čestitavši im na dosadašnjem uspjehu, te poželjevši sreću u današnjem finalu.

Kolindu Grabar-Kitarović ispred hotela Swissotel Krasnye Holmy je dočekao izbornik hrvatske vrste Zlatko Dalić koji joj je zahvalio na podršci koju pruža reprezentaciji.

>> Pogledajte atmosferu u Moskvi

Finale će biti treća utakmica kojoj će prisustvovati Kolina Grabar-Kitarović na ovom prvenstvu. Vatrene je bodrila u Nižnjem Novgorodu na susretu osmine finala protiv Danske, te u Sočiju na četvrtfinalu protiv domaćina Rusije.

Na polufinalu u Moskvi nije bila, no tu je utakmicu s tribina stadiona Lužnjiki pratio hrvatski premijer Andrej Plenković koji je ovoga puta ostao u Hrvatskoj.

Iz Vlade su izvijestili kako je dogovoreno da na finale Svjetskog prvenstva u nogometu na kojem će se Hrvatska s Francuskom boriti za zlato, ide predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović dok će premijer Andrej Plenković utakmicu pratiti s navijačima u Hrvatskoj.

Predsjednica Republike Grabar-Kitarović u nedjelju ujutro, prije odlaska u Moskvu poručila je da vjeruje u pobjedu vatrenih i da će cijela Hrvatska danas navijati svim srcem. 

- Što god da se danas dogodilo - mi smo ponosni na naše vatrene, ali vjerujem u pobjedu. Vjerujem da će sva Hrvatska navijati svim srcem. Mislim da će biti i potresa u Zagrebu, Splitu, Rijeci i drugim gradovima, kad navijači budu skakali, a posebno se veselimo i povratku - istaknula je predsjednica Grabar-Kitarović.

Grabar-Kitarović istaknula je da će danas u Moskvi imati službeni sastanak s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, a s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom će se, naravno, vidjeti na stadionu, ali vjerojatno i prije početka utakmice iako su, kaže, već dosta razgovarali u Bruxellesu.

- Dakle, idemo s vjerom u pobjedu, ali ne s uvjerenjem da će biti lako. Neće biti lako. I zato, doista moramo svim srcem biti uz naše vatrene -  poručila je hrvatska predsjednica. 

Kolinda Grabar Kitarović
1/26

Komentara 8

SN
SNV
13:41 15.07.2018.

Sanaderova i Mesićeva pudla 2008 a sad populistica za NATO

VL
vladek
14:23 15.07.2018.

ma koji ste vi kreteni,sigurno niste Hrvati

EX
Exar89
13:44 15.07.2018.

Skuplja političke bodove na plećima nogometaša i izbornika. Degutantno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije