Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA KUPOVINA

Predrag Mijatović se pohvalio: Ja sam doveo Luku Modrića u Real

Luka Modrić
Foto: Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL
1/6
02.12.2016.
u 11:05

– Početak je bio težak, ali ni jednog trenutka nisam sumnjao u njega. Znao sam što Real očekuje jer sam bio igrač i sportski direktor i znao sam da će se uklopiti – rekao je Mijatović

Bivši nogometaš s impresivnom karijerom Predrag Mijatović uoči sutrašnjeg El Clasica otkrio je da je imao veliku ulogu u transferu Luke Modrića u Real Madrid.

Mijatović je tri godine igrao za Real te kasnije bio i sportski direktor. Nakon što je Jose Mourinho 2010. došao za trenera kraljevskog kluba, Mijatović mu je savjetovao da dovede Modrića.

– Preporučio sam ga Joseu Mourinhu koji je tada bio trener Real Madrida i tražio veznog igrača. Modrića sam pratio od vremena dok je igrao u Dinamo i dobro sam poznavao njegove mogućnosti – rekao je Mijatović za španjolske medije.

No, Modrić se u prvoj sezoni u Madridu mučio.

– Početak je bio težak, ali ni jednog trenutka nisam sumnjao u njega. Znao sam što Real očekuje jer sam bio igrač i sportski direktor i znao sam da će se uklopiti – zaključio je Mijatović.

Modrić je danas neizostavni član udarne momčadi Reala i jedan od najboljih igrača kluba. Sutra će imati važnu ulogu u velikom derbiju s Barcelonom (u 16.15).

Komentara 1

DU
Deleted user
16:30 02.12.2016.

Koga briga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije