Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napušta reprezentaciju

Predivna gesta vatrenih: Igrači se emotivnim porukama oprostili od Čarlija

Vedran Ćorluka
Foto: Pixsell
1/12
10.08.2018.
u 19:45

"Čarli, bilo je zadovoljstvo igrati s tobom jer si fenomenalan nogometaš, ali i dijeliti svlačionicu s tobom jer si sjajan suigrač i prijatelj"

Vedran Ćorluka, naš dugogodišnji ministar obrane i jedan od najpouzdanijih braniča koje smo ikad imali, danas se oprostio od reprezentacije. 

"Dragi navijači hrvatske reprezentacije, nakon 12 godina i 103 nastupa u najdražem dresu došlo je vrijeme da se oprostim od hrvatske reprezentacije. Hvala vam za sve ove godine bezuvjetne podrške i ljubavi, bez vas osjećaj igranja za Hrvatsku ne bi bio ni blizu poseban kao što je za mene bio u ama baš svakoj utakmici kroz svih ovih 12 godina", napisao je Ćorluka.

Vijest se bro proširila pa su se od njega počeli opraštati i suigrači iz reprezentacije, uz emotivne poruke.

"Došao je i taj dan, nažalost, ali možeš slobodno podignuti glavu i ponosno hodati za sve što si dao za reprezentaciju. Pokazao si bezbroj puta koliko si velik na terenu i izvan njega. Nikad se nisi štedio, čak si igrao i s bolovima, dok to drugi nisu znali. Bila mi je iznimna čast igrati s tobom nekoliko godina! Dosta dobrih stvari sam naučio od tebe", poručio je Dejan Lovren, a Kovačić dodao:

"Čarli, bilo je zadovoljstvo igrati s tobom jer si fenomenalan nogometaš, ali i dijeliti svlačionicu s tobom jer si sjajan suigrač i prijatelj. Hvala što si mi pomogao da se brzo uklopim u ekipu i osjećam dobrodošlo, i što si uvijek bio jedan od najzaslužnijih za pravu atmosferu u reprezentaciji. Možda više nismo suigrači, ali zauvijek ćemo biti prijatelji".

Oprostili su se i brojni drugi igrači, a njihove posvete možete vidjeti ispod članka...

Foto: Instagram/Wanda Nara

Foto: Instagram/Wanda Nara

Foto: Instagram/Wanda Nara

 

 

 

 

@corlukav05_14 HVALA!

Objavu dijeli Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)

 

Komentara 28

Avatar Trgovac
Trgovac
19:59 10.08.2018.

Hvala na svemu Čarli!

DU
Deleted user
19:55 10.08.2018.

Carli, hvala ti na svoj srcanosti koju si pokazao i dao za repku! Zelim ti svu srecu u zivotu uz predivnu djevojku i dao Bog da imate zdravlja, srece i puuuuuno djece... Pozz legendo🤗

MA
maziko
21:26 10.08.2018.

Ovo je primjer covjeka kako se bori za domovinu. Kad igra gine,kad sjedi bodri,nikad lose rijeci. Bravo majstore. Nadam se ubrzo da ces sjedit na klupi reprezentacije,i da ces uz olu biti veliki motivator mladim igracima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije