Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Linzu

Odrađeno vaganje za FFC 30: Borit će se Sep, Pejić...

FFC 30
Foto: VL
1/8
20.10.2017.
u 14:04

Izravni prijenos iz TipsArene pratite u subotu, 21. listopada od 20 sati na Fight Channel World HD kanalu ili na fightchanneltv.com!

Uoči sutrašnjeg FFC-a 30 u Linzu, na kojem će središnja borba biti teškaški okršaj legendarnog Japanca Satoshija Ishiija (15-8-1, FFC 0-0) i Nijemca Bjoerna Schmiedeberga (12-6-1, FFC 0-0), od 14 sati održano je vaganje boraca i konferencija za medije. 

Na borilačkom spektaklu nastupit će borci iz čak 16 zemalja, a u istoj večeri vidjet ćemo šest kickboks mečeva, šest MMA borbi te profesionalni boksački meč.

Hrvatskim MMA fanovima posebno će zanimljiv biti meč u comain eventu MMA dijela večeri. U FFC ringu ponovno ćemo vidjeti jednog od najboljih hrvatskih boraca, Filipa “Nitra” Pejića (12-2-2, FFC 4-0-2) i to na mjestu na kojem je osvojio pojas FFC-a. Pejić je, naime, u rujnu 2016. godine u TipsAreni svladao Ahmeda Vilu i stao na FFC tron perolake kategorije, a sada je pred njim druga obrana naslova prvaka. Ovaj put na suprotnoj strani stajat će iskusni Brazilac i FFC debitant Fabiano “Jacarezinho” Silva (28-10-1, FFC 0-0). Iza Silve je čak 28 pobjeda, uz impresivnih 10 nokauta i 12 prisiljavanja na predaju. 

Od ostalih mečeva u MMA dijelu programa svakako valja izdvojiti one u kojima će nastupiti mlade nade iz regije, Stipe Brčić, Luka Ćurković i Duško Todorović, pred kojima je jedan od najvećih ispita u karijeri, s obzirom na to da će prvi put nastupiti na tako velikoj borilačkoj pozornici. 

A vijest koju su ljubitelji boksa dočekali s oduševljenjem jest ona da će uz MMA i kickboks dio iste večeri biti održan i boksački meč u kojem će hrvatski boksački olimpijac Hrvoje Sep (2-0, FFC 1-0) odraditi svoj treći profesionalni dvoboj! Sep je svoj profesionalni boksački debi odradio upravo u FFC-u u Ljubljani u travnju ove godine. Tada je porazio srpskog boksača Milana Petrovića nokautom već u prvoj rundi, za što mu je trebalo samo 40 sekundi. Ovog puta u Linzu ga čeka neporaženi Gruzijac Levan Lukhutashvili (4-0, FFC 0-0) u meču koji je dogovoren na šest rundi po tri minute. U četiri dosadašnja profesionalna nastupa Gruzijac ne zna za poraz, a u sva četiri meča slavio je prekidom.

Popis borbi na FFC 30:

KB:

Shkodran Veseli (ALB) vs. Dimitrios Chiotis (GRE), 77 kg

Samo Petje (SLO) vs. Eduard Chelariu (ROU), catchweight 72 kg

Rene Wimmer (AUT) vs. Budimir Bajbić (BIH), 85 kg

Meletis Kakoubavas (GRE) vs. Giorgi Bazanov (GEO), catchweight 72 kg

Teo Mikelić (CRO) vs. Thomas Leitner (AUT), 70 kg

Markus Ehrenhofer (AUT) vs. Benjamin Masudi (BEL), 77 kg

BOXING:

Hrvoje Sep (CRO) vs. Levani Lukhutashvili (GEO), 80 kg

MMA:

Satoshi Ishii (JPN) vs. Bjoern Schmiedeberg (GER), HW

Filip Pejić (CRO) vs. Fabiano Silva (BRA), 66 kg – meč za titulu

Ivan Vitasović (CRO) vs. Masoud Ranjbar (IRN), HW

Alexander Poppeck (GER) vs. Duško Todorović (SRB), catchweight  86 kg

Magamed Batirov (RUS) vs. Stjepan Brčić (CRO), 61 kg

Luka Ćurković (CRO) vs. Selim Topuz (TUR), catchweight 80 kg

Izravni prijenos iz TipsArene pratite u subotu, 21. listopada od 20 sati na Fight Channel World HD kanalu ili na fightchanneltv.com! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije