Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSG - REAL

Dvoboj Ronalda i Ibre završio bez golova, Modrić ušao s klupe

Ronaldo
Foto: Reuters
1/6
21.10.2015.
u 22:45

Momčadi koje ukupno vrijede više od milijarde eura nisu pružile očekivani spektakl i na kraju je završilo bez pogodaka, 0:0.

Derbi večerašnje Lige prvaka igrao se na Parku prinčeva gdje su se sastali PSG i Real Madrid. No, momčadi koje ukupno vrijede više od milijarde eura nisu pružile očekivani spektakl i na kraju je završilo bez pogodaka, 0:0.

Istina, Real je u kišni Pariz stigao osakaćen. Trener Rafael Benitez nije mogao računati na Balea, Benzemu i Jamesa Rodrigueza, a na treningu uoči utakmice se ozlijedio i Mateo Kovačić. Hrvatski veznjak trebao je igrati od prve minute, no osjetio je zatezanje u mišiću pa kraljevi nisu htjeli ništa riskirati. Luka Modrić, koji se tek oporavio od ozljede, utakmicu je počeo s klupe.

Real je, unatoč problemima, ostavio bolji dojam. Kraljevi su imali bolje šanse, prijetili su Jese i Ronaldo, no vratar Trapp večeras je bio vrlo dobar. Na drugoj strani se Zlatan Ibrahimović gotovo da nije primijetio. Luka Modrić u igru je ušao u 69. minuti umjesto Isca te povukao jednu akciju nakon koje je Ronaldo iz dobre situacije promašio čitavi gol.

U drugoj utakmici ove skupine Malmö je stigao do prvih bodova domaćom pobjedom na Šahtarom (1:0). Pobjednički gol postigao je Rosenberg u 17. minuti. Darijo Srna je kod gostiju odigrao čitavu utakmicu i skrivio jedanaesterac kojega domaćini nisu iskoristili. Eduardo da Silva bio je na klupi.

Juventus je ugostio Borussiju Mönchengladbach i odigrao bez pogodaka. Mario Mandžukić igrao je do 70. minute. Manchester United odigrao je 1:1 kod CSKA. Remi crvenim vragovima donio je Martial kojem je to već peti gol u devetoj utakmici.

Manchester City okrenuo utakmicu protiv Seville. Španjolska momčad je povela preko Konopljanke, a izjednačio je Rami koji je pogodio krivu mrežu. Tri boda građanima donio je De Bruyne u sudačkoj nadoknadi. Benfica je u Istanbulu protiv Galatasaraya povela u 74. sekundi golom Gaitana. Bio je to najbrži pogodak ove sezone u Ligi prvaka. No, turska je momčad je do 34. minute preko Inana i Podolskog okrenula utakmicu i stigla da pobjede.

Liga prvaka, 3. kolo:

Skupina A: PSG - Real 0:0, Malmö - Šahtar 1:0
Poredak: Real 7, PSG 7, Malmö 3, Šahtar 0
Skupina B: CSKA - Manchester United 1:1, Wolfsburg - PSV 2:0
Poredak: Wolfsburg 6, Manchester U. 4, CSKA 4, PSV 3
Skupina C: Atletico Madrid - Astana 4:0, Galatasaray - Benfica 2:1
Poredak: Benfica 6, Atletico M. 6, Galatasaray 4, Astana 1
Skupina D: Juventus - Borussia M. 0:0, Manchester City - Sevilla 2:1
Poredak: Juventus 7, Manchester C. 6, Sevilla 3, Borussia M. 1

>> Neredi u Manchesteru: Letjele sjedalice, jedan navijač zadobio ozljede glave

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:25 22.10.2015.

kakve Ibre? Mislite na Brahu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije