Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD HULIGANA

Neredi u Manchesteru: Letjele sjedalice, jedan navijač zadobio ozljede glave

Neredi navijača
Foto: Printscreen Twitter
21.10.2015.
u 18:52

U sukobima je sudjelovalo 20 do 25 osoba, a policija je brzo reagirala i smirila situaciju. Uhićeno je petero izgrednika, a jednom je muškarcu pružena pomoć zbog ozljeda glave.

Ružne scene stižu iz Manchestera gdje su se navijači sukobili uoči večerašnje utakmice Cityja i Seville u Ligi prvaka.

Britanski mediji pišu da su se s Englezima udružili poljski huligani koji podržavaju Slask te u centru grada zajedno napali malobrojne navijače Seville koji su mirno pili piće. Letjele su sjedalice, ograda pa čak i jedan bicikl. 

U sukobima je sudjelovalo 20 do 25 osoba, a policija je brzo reagirala i smirila situaciju. Uhićeno je petero izgrednika, a jednom je muškarcu pružena pomoć zbog ozljeda glave.

>> Društvene mreže 'gore'! Delije provociraju transparentom iz Zagreba

Komentara 5

NO
nojemalo
19:08 21.10.2015.

ma to su torcida i bbb samo što govore engleski,di bi englezi ovako nešto napravili,baš me zanima koliko će se ovo dugo spominjat jer kad naši ovakav nered naprave sve evropske novine o tome pišu danima

EX
exo
19:57 21.10.2015.

mene samo zanima odkud poljaci gore mozda su to poljaci na radu u eng al stvarno nekuzim ako us isli gore samo radi toga da bi rokali spanjolce onda su stvarno maloumni

DU
Deleted user
21:57 21.10.2015.

stokas ocito nema nacionalnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije