Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA NACIJA

Dalić: Imamo velik problem, a još ne vidim rješenje

Zlatko alić
Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/5
12.11.2018.
u 10:25

Hrvatski reprezentativci okupit će se danas u Zagrebu, gdje će od 18 sati na Hitrec Kacianu i odraditi prvi trening

Hrvatska nogometna reprezentacija okreće se novim izazovima u Ligi nacija! Pred vatrenima su posljednje dvije utakmice u skupini, u četvrtak protiv Španjolske, pa u nedjelju gostovanje kod Engleza. Hrvatski reprezentativci okupit će se danas u Zagrebu, gdje će od 18 sati na Hitrec Kacianu i odraditi prvi trening.

Uoči okupljanja reprezentativaca naciji se obratio izbornik vatrenih Zlatko Dalić koji je najavio pohod na tri boda protiv Španjolske, ali i upozorio na golem problem. Naime, još ne zna koga postaviti kao lijevog beka budući da su Pivarić, Barišić, Leovac i Sosa ozlijeđeni. Domagoja Vidu tamo definitivno neće trošiti, pa je ispred njega velik upitnik kako zatvoriti tu poziciju.

– Žao mi je trošiti Vidu na beku. Sjajno igra u tandemu s Lovrenom i više ih se ne smije razdvajati. Bilo bi više štete nego koristi da ga postavim na lijevu stranu. U glavi mi se kao rješenja vrte Milić i Jedvaj, ali vidjet ćemo – istaknuo je Dalić koji unatoč neugodnoj situaciji u dvoboj sa Španjolskom ulazi pun optimizma.

– Čekaju nas dvije teške, atraktivne i važne utakmice protiv jakih reprezentacija. Osobito me veseli ova sa Španjolskom. To nam je prva službena nakon Svjetskog prvenstva pred našim navijačima, pa očekujem pun stadion.

– Želimo tri boda, pa da na Wembleyju odlučujemo o prvaku skupine. Tri boda silno su važna i da ostanemo nositelji u ždrijebu za Europsko prvenstvo. U puno boljoj smo formi u odnosu na početak rujna kada smo u Španjolskoj stradali 6:0. I tada smo igrali dobar nogomet dvadesetak minuta, potom se i raspali što se više ne smije ponoviti, ali smo tu noć u Elcheu ostavili iza sebe – rekao je Dalić. 

>> Pogledajte u nastavku u cijelosti Dalićevu najavu utakmice sa Španjolskom

 

Komentara 51

Avatar navijač
navijač
09:56 12.11.2018.

Idemo dečki vratiti samopouzdanje i Španjolcima milo za drago.

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
10:27 12.11.2018.

utunelu: U tunelu bi bilo ispravno. Veliko U razmak pa onda tunel

Avatar southman
southman
10:52 12.11.2018.

Samo ne Jedvaja na lijevog beka ! Radije neka Perišić igra beka, ionako se stalno vraća i pomaže tko god bio na beku !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije