Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puca po šavovima

Potpuno rasulo u Bayernu: Na putu prema autobusu dijelili se šamari

Niko Kovač i Franck Ribery
Foto: DPA/Pixsell
1/5
12.11.2018.
u 08:12

Francku Riberyju navodno se nisu svidjele optužbe francuskog komentatora na njegov račun

Novi dan, novi problemi u Bayernu. Sada je pak list Bild donio ekskluzivu, informaciju da je na putu prema klupskom autobusu Frank Ribery dijelio šamare tek što je završio derbi s dortmundskom Borussijom u kojem je bavarski klub na gostovanju poražen s 3:2. Meta njegovih dlanova bio je francuski novinar Patrick Guillou, inače dugogodišnji znanac francuske zvijezde.

Oko čega se dvojac točno posvađao, nije rečeno, ali se sluti da Riberyju nisu najbolje sjele Guillouve analize u kojima ga je optužio da je bio sukrivac za primljene pogotke u subotnjem velikom njemačkom derbiju.

Informaciju o sukobu je potvrdio i sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić, koji je svemu dodao da je klub organizirao sastanak između Riberyja i Guilloua kako bi razgovorom riješili razmirice.

Bild je otkrio i da je neposredno nakon utakmice i u svlačionici bilo burno, odnosno da je branič Jerome Boateng zatečen kako udara vratima uz žestoke psovke.

>> Pogledajte subotnji kaos s utakmice Jedinstvo - Novi Travnik

Ključne riječi

Komentara 40

JA
JanezIQ45
09:37 12.11.2018.

EUJanez......hihihih...oooodličan komentar ......rado čitam tvoje oštroumne oralne dijateje stoga pazi kad šibicama čistiš uši da ne zapališ slamu...bila bi šteta ..naravno za slamu!

PR
prajdali100
08:30 12.11.2018.

Bayern treba veliki remont." Starohanima" se zahvaliti, dovesti mlade potentne igrače i zasukati rukave.

Avatar southman
southman
08:33 12.11.2018.

Trebalo se kad se još moglo elegantno riješiti ovih što primaju " povlaštene mirovine " u Bayernu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije