Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga

PPD Zagreb pobijedio Vojvodinu i bodovno se izjednačio s Vardarom

Zagreb - Vojvodina
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/7
17.12.2018.
u 21:21

PPD Zagreb se ovom pobjedom izjednačio na vrhu ljestvice s Vardarom, oba sastava imaju po 33 boda

Rukometaši PPD Zagreba zaključili su polusezonu pobjedom protiv Vojvodine 25-23 u susretu 13. kola regionalne SEHA lige igranom u dvorani Sutinska vrela.

Hrvatski prvak je odlično otvorio utakmicu i nakon sedam minuta igre vodio je 6-0. Gosti su u 22. minuti smanjili na dva gola zaostatka (10-8), a u posljednjoj minuti prvog dijela i na samo gol zaostatka (13-12).

Zagreb - Vojvodina
1/8

Vojvodina je u drugom dijelu iskoristila opuštanje PPD Zagreba i u 41. minuti je izjednačila na 17-17. Sedam minuta prije kraja Zagreb je pobjegao na +3 (22-19), a Vojvodina je do konca susreta uspjela tek smanjiti zaostatak na dva gola minusa (25-23).

U momčadi PPD Zagreba najefikasniji su bili Zlatko Horvat s osam golova, Damir Bičanić s pet, te Josip Božić Pavletić s četiri gola. Kod Vojvodine Nemanja Vučićević i Miloš Grozdanić zabili su po šest golova.

PPD Zagreb se ovom pobjedom izjednačio na vrhu ljestvice s Vardarom, oba sastava imaju po 33 boda. Treće mjesto drži Nexe s 27 bodova, četvrti je Tatran Prešov s 24 boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije