Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatska u-21 reprezentacija

Poznato je kada mini vatreni igraju na Euru: 'Ishod ždrijeba pojačava naš optimizam da ćemo se plasirati u četvrtfinale'

Hrvatska U21 reprezentacija u Varaždinu u kvalifikacijama za EP igra protiv Norveške
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
18.10.2022.
u 19:55

Delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza koju činili su tehnički direktor Stipe Pletikosa, voditelj Odjela za međunarodne poslove Josip Tomaško, izbornik U-21 reprezentacije Igor Bišćan, njegov pomoćnik Ante Tomić i team manager Denis Lukša.

Nakon ždrijeba u Bukureštu, mlada hrvatska reprezentacija će igrati u skupini B zajedno sa Španjolskom, Rumunjskom i Ukrajinom. 

Hrvatska će Euro otvoriti utakmicom protiv Ukrajine 21. lipnja u Bukureštu na stadionu Giulesti, u drugom kolu je na istom stadionu 24. lipnja čeka dvoboj protiv Španjolske, a u trećem 27. lipnja susret s Rumunjskom na stadionu Steaue, također u Bukureštu. 

Igor Bišćan smatra kako smo dobili protivnike po mjeri te imamo šanse za prolazak skupine. 

29.03.2022., Varazdin- Kvalifikacijska utakmica za Europsko Prvenstvo U21 2023., Hrvatska - Finska. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

- Možemo biti zadovoljni ždrijebom, dobili smo Rumunjsku kao jednog od domaćina, Ukrajinu i Španjolsku. Naravno da se Španjolci izdvajaju kao momčad koja bi trebala biti favorit skupine, ali Rumunjska i Ukrajina sigurno nisu bolje od nas. Rumunjska će kao domaćin biti vrlo nezgodna jer domaćin uvijek igra nadahnuto i ima veliku pomoć publike. -

- U svakom slučaju, ishod ždrijeba još više pojačava naš optimizam da ćemo se plasirati u četvrtfinale. Ostalo je dosta vremena da se pripremimo za nastup na Euru, najvažnije je da na raspolaganju imamo što je moguće bolju momčad jer ćemo u tom slučaju biti vrlo kompetitivni. Sve u svemu, vjerujemo u naše dečke i vjerujemo da smo u stanju proći skupinu - rekao je poslije ždrijeba izbornik Igor Bišćan za web stranicu HNS-a.

>> Šime Vrsaljko oprostio se od reprezentacije Hrvatske: 'Nije lako, ali vrime je...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije