Naslovnica Sport Košarka

Poznati srpski voditelj komentirao ozljedu Jusufa Nurkića: Gov*o do gov**ta!

Podsjetimo, dvije minute i 22 sekunde prije kraja drugog produžetka NBA utakmice u kojoj je njegov Portland kod kuće pobijedio Brooklyn sa 148:144 (120:120) nesretni Nurkić krivo je doskočio i slomio lijevu nogu
26. ožujka 2019. u 22:46 8 komentara 6378 prikaza
Pogledajte galeriju 1/2

Popularni televizijski voditelj iz Srbije Zoran Kesić na svom Facebook profilu komentirao je povredu NBA košarkaša Jusufa Nurkića iz BiH.

Jusuf Nurkić Sezona je gotova Strašna ozljeda! Nurkić s bolnom grimasom iznesen s terena

- Jedna od najgorih stvari koju ćete vidjeti danas... Zapravo nije ova užasna povreda Jusufa Nurkića. Događalo se i događat će se.  Ali meni je zastrašujuća reakcija igrača obje ekipe. Kad shvate da se Jusuf ozbiljno i grozno ozlijedio, što rade? Bježe! Da ne gledaju. Razišli se svi od njega. Je**ga, gadno je...uhhh...pu,pu,pu pomjeri se s mjesta.

Je li lom noge prijelazna bolest? Pa ne diraj mu nogu dok ne dođu ljekari, ali pridrži mu glavu, utješi ga, pomazi ga..on se sad plaši sigurno mnogo više od tebe. Govna jedna! I sudac koji ga preskače i zakači ga po povrijeđenoj nozi, ne osvrnuvši se. Sve velike zvijezde, a govno do govneta - napisao je.

Podsjetimo, dvije minute i 22 sekunde prije kraja drugog produžetka NBA utakmice u kojoj je njegov Portland kod kuće pobijedio Brooklyn sa 148:144 (120:120) nesretni Nurkić krivo je doskočio i slomio lijevu nogu.

>>> Pogledajte čime se bavi Antonio Vlaić koji inače igra i prvu košarkašku ligu

[video: 29975 / ]
 
Detonantno izgaranje
Neželjeno detonantno izgaranje
Što je famozni „misfire“ koji često spominju u Top Gearu i The Grand touru

A1 izdvaja za Vas