Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IMAO SIMPTOME
Povratak na članak

Zaražen i poznati Srbin, a pogledajte što je pisao samo par sati ranije!

"Večeras ostajem kod kuće i kuham. Tko dolazi na večeru?", napisao je Vlahović prije nego što je doznao da je pozitivan.

Komentari 4

Avatar KALIMERO
KALIMERO
22:08 13.03.2020.

Zašto je to vama važno što je po vama zaražen poznati Srbin? Pišite što ima novoga na Kosovu i ostalim zemljama, a ne svaki da isto forsiranje tkz.vjesti iz Srbije. Znam da vas od tamo financiraju da vam režiraju štoto smijete pisati ali se ipak udostojiti shvatiti da ste registrirani u Hrvatskoj i da nas veliku većinu normalnih čitatelja ne zanimaju glupe vjesti iz vaše Srbije

VL
Avatar Kalladin
Kalladin
22:53 13.03.2020.

Evo opet. Samo da je napisat "slavni Srbin" pa makar....

VL
PL
Playmaker
00:34 15.03.2020.

nikad čuo za srpina!!!! A ovo je Hrvatska !!!!! 😎😎🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷 Netreba nam vijesti iz srpie, koji su bili agresor u Hrvatskoj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.