Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS DOGOVORENO

Povijesna odluka u Dinamu: Navijači popustili Barišiću, imat će 25 mjesta u Skupštini

Zagreb:  Burno je počela skupština Dinama, Mirko Barišić tek je počeo s govorom, a skupštinar Jure Zovko već je uručio prigovor
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
15.12.2023.
u 17:00

Navijači su na kraju popustili pred Mirkom Barišićem i odustali od 28 mjesta u Skupštini. Na kraju će imati 25 mjesta, a Barišićeva struja 35.

Izvršni odbor Dinama sastao se danas i nakon dva i pol sata usuglasio prijedlog novog Statuta kluba. Ključna je točka prijepora bila raspodjela mjesta u Skupštini.

Navijači su na kraju popustili pred Mirkom Barišićem i odustali od 28 mjesta u Skupštini. Na kraju će imati 25 mjesta, a Barišićeva struja 35.

Prijepor je bio oko toga kako će se birati članovi Skupštine. Navijači su zastupali model po kojem će 28 birati Izvršni odbor, isto toliko bi ih bilo iz redova navijača, tri bi mjesta imali sponzori, a jedno grad Zagreb. No, to se nije svidjelo Barišiću i njegovoj "struji", oni žele imati 40-ak svojih skupštinara. Na kraju je usuglašeno da će navijači imati 25 mjesta.

Podsjetimo, već par mjeseci priča se o novome statutu koji bi omogućio daljnje normalno funkcioniranje hrvatskog prvaka. Donedavno klub nije ima niti Izvršni, niti Nadzorni odbor, a skupština nije mogla skupiti kvorum za odlučivanje.

Goruće je pitanje bio je novi statut, no čini se da je to sada riješeno na način koji se može tumačiti kao pobjeda Barišićeve struje.

Ključne riječi

Komentara 11

MI
misho32
18:29 15.12.2023.

koji su ti bbb- bojsi koji su si osigurali mjesto u skupštini , jel su to Jovanovićevi isušivači močvare

BL
blekpanther
18:12 15.12.2023.

A sad će savez socijalističke omladine krenuti u nove pobjede, sačekajte još malo rest iz Grčke imat ćete širi izbor!

Avatar R & I
R & I
04:44 16.12.2023.

Živjela korupcija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije