Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO PODRŠKU

Potres na Poljudu! Torcida smijenila predsjednika Kosa

Ivan Kos
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
22.04.2018.
u 21:08

Kos se u fotelji predsjednika Hajduka zadržao nepune dvije godine

Ivan Kos više nije predsjednik Hajduka! Odlučio je tako Nadzorni odbor koji se sastao na Poljudu nakon utakmice s Dinamom (1:2).

- Utvrdili smo da Kos nije prekršio zakon, ali je drugačijim tretiranjem sudaca, noćnim izlascima ovlaštenih djelatnika kluba, prekršio temeljni kodeks kluba. S Kosom je napravljen sporazumni raskid ugovora, a on će obnašati dužnost dok novi predsjednik ne bude izabran - objašnjenje je odluke.

36-godišnjem Osječaninu nije presudio poraz, nego to što je ostao bez podrške Torcide. Navijači Hajduka već su ranije pokazivali da nisu zadovoljni upravom, a sve je kulminiralo ovog tjedna kada su javno poručili klub kupuje suce tako da ih vodi na večere, izlaske i koncerte što se kosi s njihovim vrijednostima.

- Prihvaćam odgovornost, narušeno je povjerenje naših navijača. Nisam se bavio načinom ugošćavanja, ali sam svjestan da su neki okviri ugošćavanja prešli okvire. Svaki bod u mom mandatu čisto je osvojen i ni na koji način nismo privilegirali suce i jamčim vam da je svaki bod čist kao suza. Novi predsjednik uprave sjest će u vruću stolicu i ja mu želim puno uspjeha - rekao je Kos i dodao:

- Klubu je potrebna stabilnost i povjerenje, a ono je u potpunosti izgubljeno. Odlazim mirne savjesti sa željom da Hajduk bude velik kao što i zaslužuje.

Ivan Kos
1/7

Kos se tako u fotelji predsjednika zadržao nepune dvije godine. Zanimljivo i da nije bio navijač Hajduka prije nego što je izabran javnom natječaju.

Ključne riječi

Komentara 28

HR
Hrabraja
21:34 22.04.2018.

Vrijeme je da Dalmacija i Navijaci Hajduka okrenu leda Torcidi

HR
Hrabraja
21:14 22.04.2018.

bravo Torcida, sve ste ovih dana napravili da Dinamo pobijedi

LI
lika64
21:53 22.04.2018.

Onda neka ulica i financira klub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije