Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ŠEST MJESECI

Potres na Maksimiru: Goce Sedloski 'dobio korpu', razlog nitko nije očekivao

Nyon: Susret juniora Dinama i Benfice u četvrtfinalu UEFA Lige pravaka mladih
Luka Stanzl/PIXSELL
14.10.2020.
u 14:46

Legendarni Dinamov Makedonac, nekadašnji kapetan zagrebačke momčadi, tako je završio svoju kratku i neslavnu eru na modroj klupi. U Ligi prvaka mladih ispao je od Benfice

GNK Dinamo i Goce Sedloski postigli su sporazum o raskidu ugovora na mjesto trenera B momčadi našeg kluba, napisao je hrvatski prvak na svojim stranicama. 

Ovoj je iznenađujućoj odluci kulminirala - korona. Naime, Goce je četiri puta već bio u samoizolaciji dok je sjedio na klupi Dinama, a sada je dobio i sam pozitivan nalaz na koronu.

"Tijekom svog mandata Sedloski je četiri puta bio u samoizolaciji te je na kraju prije dva dana dobio pozitivan nalaz testa na COVID 19 što ga je, nažalost, spriječilo da svoje trenersko znanje prezentira mladim igračima GNK Dinamo.

Sedloski i klub su procijenili kako je u ovoj situaciji, a obzirom na velik broj utakmica koje dolaze prema rasporedu, sporazumni rastanak najbolje rješenje.

Sedloskog će na mjestu trenera B momčadi naslijediti Ivan Prelec, naš bivši igrač i trener mlađih kategorija GNK Dinamo", napisali su još iz Dinama.

 

Legendarni Dinamov Makedonac, nekadašnji kapetan zagrebačke momčadi, tako je završio svoju kratku i neslavnu eru na modroj klupi. U Ligi prvaka mladih ispao je od Benfice, iako je na početku njegovog mandata među Dinamovim juniorima sve zvučalo obečavajuće:

- Sretan sam što se vraćam u Zagreb. Ispunila mi se želja. Svi znaju koliko volim Dinamo i Zagreb - govorio je tada proslavljeni Makedonac, koji je na klupi zamijenio Igora Jovičevića koji je, pak, tada sjeo na klupu prve momčadi isto tako u jako kratkom mandatu.
Ključne riječi

Komentara 4

FR
freeshooter
17:00 14.10.2020.

To sigurno nije nikakav potres, nego logična i dobra odluka, Goce po ničemu nije ostavljao dojam uspješnog trenera, a Prelec je odličan izbor, odnosno i najbolji mogući...

KA
kanđija
15:50 14.10.2020.

Prelec je odličan izbor za trenera Dinama 2 i mladih...

LI
liliZG
17:17 14.10.2020.

jel to Goce malo previše tulumario pa pokupio koronu na kraju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije