Naslovnica Sport Rukomet

Posljednje upozorenje EHF-a: Split ostaje bez rukometnog Eura?

EHF je otkrio nekoliko nedostataka u Spaladium Areni i oko nje te je HRS-u, Vladi i Gradu Splitu dao dva tjedna od osiguraju garancije da će ispuniti sve potrebne uvjete
23. veljače 2017. u 15:50 2 komentara 478 prikaza
Spaladum Arena
Foto: Nino Strmotic/PIXSELL

Hrvatski rukometni savez (HRS) primio je pismo  Europske rukometne federacije (EHF) u kojem se izražava zabrinutost zbog priprema jednog od gradova domaćina idućeg Europskog prvenstva.

EHF je otkrio nekoliko nedostataka u Spaladium Areni i oko nje te je HRS-u, Vladi i Gradu Splitu dao dva tjedna od osiguraju garancije da će ispuniti sve potrebne uvjete. U protivnom bi Split mogao ostati bez domaćinstva jedne od skupina Eura koji se igra početkom iduće godine.

- Isto pismo dostavljeno je gradu Splitu, gradu Zadru, predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću, državnoj tajnici Središnjeg državnog ureda za sport Janici Kostelić te ministru financija Zdravku Mariću - objavili su iz HRS-a uz napomenu da će se uskoro očitovati o svemu.

>> Splitu prijeti bankrot zbog Arene

Spin City car sharing
Pokretanje posla
Pet stvari koje morate znati prije pokretanja biznisa

A1 izdvaja za Vas

  • zg4ever:

    Oni Mamić je kriv ja bi reka.

  • sokac sa drave:

    Odustati od Splita jer ce izazvat nesto da se reprezentacija kazni.Split nece bankrotirati jer su njihovi zasjeli na lovu u Podravci,zagorci ce prodati zadnju kravicu,slavonci ce slati iz Irske tvrdu valutu i nekako cemo ih spasiti.